Reduceri de până la 40%. Agenţiile de turism au stabilit preţul pachetelor turistice pentru vacanţa de iarnă

O vacanţă plănificată din timp ne poate costa mai puţin. Şi asta deoarce agenţiile de turism oferă pachete turistice pentru vacanţa de iarnă cu reduceri de până la 40 la sută. Totodată, cei care doresc să petreacă Crăciunul şi Revelionul într-o ţară exotică vor trebui să scoată din buzunar între 500 şi 1.000 de euro.

Oamenii nu se grăbesc să facă rezervări pentru vacanţa de iarnă. Mulţi dintre ei preferă odihna la munte. Iată ce spun ei:

„Încă nu am programat-o. Prima opţiune sigur că este România, pentru că este mai aproape de casă şi pentru că am viză în România”.

„Să rezolvăm probelemle cu serviciul şi după aia ne mai gândim. Sigur aş prefera ceva mai cald. Să fie mai bine decât în Moldova”.

„Mai multe soluţii decât muntele, iarna nu cred că avem. Rămân două opţiuni, cele mai apropiate – Ucraina sau România”.

Managerii agenţiilor de turism spun că oamenii ar trebui să profite de ofertele avantajoase.

„Avem foarte mari reduceri pentru România, în jur de 40 de procente. Pentru cei care doresc să-şi petreacă vacanţa de iarnă într-o ţară exotică, avem oferte în Dubai: 390 de euro pentru o persoană pentru o săptămână”, a declarat managerul unei agenţii de turism Ion Curmei.

În România găsiţi cele mai ieftine pachete turistice, care costă între 75 de euro şi 140 de euro. În Bulgaria, şapte zile de odihnă costă până la 350 de euro, iar în Austria sejurul v-ar costa cu 15 la sută mai ieftin. Dacă doriţi însă în vacanţa de iarnă să profitaţi din plin de razele generoase ale soarelui, puteţi călători în India contra sumei de 700 de dolari. Cei care doresc să viziteze piramidele Egiptului, vor trebui să scoată din buzunar 435 de dolari. O vacanţă rezervată în Dubai costă până la 500 de dolari.

Cei care doresc însă să petreacă Crăciunul şi Revelionul în Dubai vor trebui să plătească o mie de euro. Turiştii care optează pentru staţiunile din România, pot serba Anul Nou cu mai puţini bani. Patru zile la munte în perioada sărbătorilor de iarnă în ţara vecină costă 200 de euro.

https://www.publika.md/reduceri-de-pana-la-40-agentiile-de-turism-au-stabilit-pretul-pachetelor-turistice-pentru-vacanta-de-iarna_1055731.html#ixzz5QOva4Ol3

 

GDPR