Cat costa un sejur in Alpi

Cu cat mai aproape suntem de sarbatorile de iarna, cu atat mai mult vom plati pentru vacanta. Multi au tinut cont de asta si au mers deja la agentiile de turism. Majoritatea au ales odihna la munte, unde pot sa se bucure de zapada si sa schieze. Exista oferte tentante pentru Maldive, Tunisia ori Maroc, dar trebuie sa fiti pregatiti sa scoateti din buzunare sume maricele, daca vreti sa va bucurati de ele.

 

Privelistea spectaculoasa pe care o ofera muntii Alpi, intotdeauna acoperiti cu zapada, nu pot lasa pe nimeni indiferent. Pentru o vacanta de 7 zile, cu pachet all-inclusive, platiti in jur de o mie de euro de persoana. Si cu cat mai putine zile sunt pana la sarbatorile de iarna, cu atat mai mult cresc preturile. Multi moldoveni au inteles smecheria si si-au programat vacanta din timp.

 

Mariana GRAJDNEANU, AGENT DE TURISM: „Oamenii si-au facut programarile. Exista hotele unde nu mai sunt locuri. „

 

Preturile sunt duble sau chiar triple, daca vreti sa va petreceti la munte si noaptea de revelion. In schimb, o sa aveti parte de multa distractie, muzica, dansuri si bucate alese.

 

Exista oferte tentante pentru cei care vor sa imbine utilul cu placutul. Agentii de turism propun excursii la Brasov si Sinaia, unde puteti vizita castelul Peles si Pelisor si sa treceti pe la munte ca sa skiati. Iar daca va doriti sa schimbati troienele de zapada pe plajele insorite, puteti alege o vacanta in tarile exotice.

 

Dar… placerea costa. O sa scoateti din buzunar sume cu mai multe zerouri, daca vreti sa faceti bai de soare, in mijlocul iernii.

 

Totusi, cei care o sa aiba putina rabdare si vor pleca in vacanta spre sfarsitul iernii, vor putea profita de preturi mai accesibile.

http://protv.md/stiri/actualitate/cu-cat-mai-aproape-suntem-de-sarbatorile-de-iarna-cu-atat-mai–2410721.html

 

GDPR