Grecia Low Cost – Excursie Cadou

GALERIE

Cine dorește să afle primul despre 🔥 Ofertele Fierbinți gen 7 zile în Turcia cu 🤩 169€ pentru 7 zile, sau 😍 Egipt cu reducere 40%-50%, le puteți vedea imediat ce apar în Grupurile noastre din:
🔶 Telegram: https://t.me/PandaTur1
sau
🔶 Viber: https://bit.ly/PandaTurMoldovaViber

 

Plecări în fiecare zi de vineri.

PREȚURI HOTELE

Preț Balkan Hellas

 

Data plecării
Camera Econom
Camera Confort / Sun
Vineri 30.09.22 161 euro/pers 183 euro/pers
Vineri 07.10.22 139 euro/pers 162 euro/pers
Vineri 14.10.22 139 euro/pers 162 euro/pers

 

Preț doar transport: 110 Euro

Transport pasageri Grecia

Preț: 110 euro
Prețul este indicat pentru două direcții

🚌 Placări fiecare zi de Vineri

 

Suntem Alături

DETALIILE TURULUI

09:00 Strada Circului 33 (Circul din Chișinău)  (Google Map)

 • Transport tur-retur
 • Cazare 7 nopți/8 zile
 • Asigurare medicală
 • Excursie la Thessaloniki
 • Taxa locală turistică Hotel 2* de la 0,5 euro pe zi în dependență de categoria hotelului, achitata de client la fata locului la hotel in ziua sosirii.
 • Loc adițional în autocar + 70€
 • Taxă adițională pentru locuri în față în Autocar:

Locuri VIP în Autocar:

 • rândul 1 în autocar – 30 € (Nivel 2)
 • rândurile 2-5 – 20 € (Nivel 2)
 • loc la masă – 20 € (Nivel 1)
 • Loc adițional în autocar + 70€
 • Excursie la Mănăstirile Meteora și Muntele Olimp - 35€
 • Mini-bucătărie în cameră (Hotel Balkan Hellas)
 • Piscină cu șezlonguri gratuite
 • Aer condiționat (20€/sejur)
 • Balcon la fiecare cameră
 • Prosoape în cameră
 • 200-350m de plajă
 • Frigider
 • Televizor

Descriere Hotel Balkan Hellas

APARTHOTEL BALKAN HELLAS ★★★
www.hotelbalkanhellas.gr

De ce Aparthotel Balkan Hellas:

 • Singurul aparthotel cu piscină și curte interioară
 • Șezlonguri lânga piscină – gratuit
 • Ideal pentru grupuri de prieteni
 • Petreceri organizate
 • Acces la internet wireless – gratuit

Localizare: Aparthotelul este situat în centrul stațiunii Leptokarya, lânga parcul central, cu locuri de joacă pentru copii. În apropiere se află gara (de unde aveți acces direct către Salonic, Katerini, Nei Pori) și o stație de autobuz, care permit fiecăruia organizarea timpului liber. Distanța până la plajă este de 250 m, dar se poate ajunge și pe strada comercială principală (aprox.400 m).

Studio-uri: studio pentru 2, 3, 4 persoane, cu acces la minibucatarie (chicineta) dotată cu ustensilele de bază, baie, aer condiționat, balcon sau terasă.

Dotarea aparthotelului: curte interioară cu piscină, o piscină mai mică pentru copii, pool bar, șezlonguri lângă piscină (gratuit), restaurant, recepție, ascensor.

Descriere Excursii

Excursie de o zi în Muntele Athos (Luni-Vineri)

Program pentru bărbați (grup de minim 4 persoane)

Ouranoupoli. Îmbarcare pe ferryboat până la Mănăstirea Xenofont (închinare la odoarele mănăstirii) – Mănăstirea Sf. Pantelimon (Rusikon), închinarea la odoarele mănăstirii – plecare spre Karyes (capitala Sfântului Munte). Se vor vizita Schitul Sf. Andrei – Serai (închinare într-una din cele mai mari biserici din Balcani, unde se află o parte din Capul Sfântului Apostol Andrei) – Mănăstirea Cutlumuș (închinare la odoarele mănăstirii) – Biserica Protaton (închinare la Icoana Maicii Domnului Axion Estin și celebrele fresce ale lui Manuil Panselinos) – Mănăstirea Iviron (închinare la Icoana Făcătoare de minuni a Maicii Domnului Portărița, se va vizita și Izvorul Maicii Domnului) – Întoarcerea spre Portul Dafni. Îmbarcare pe ferryboat până la Ouranoupoli.

Prețul: 160 eur/persoană (mașină fără șofer)

240 eur/persoană (mașină cu șofer)

Program pentru femei

Ouranoupoli. Croazieră în jurul Muntelui Athos – se vor vedea din vapor peisajele frumoase ale Sfântului Munte și mai multe mănăstiri. Într-una din arsanale mănăstirilor de pe coastă, un părinte aghiorit va urca pe vapor cu odoare ale mănăstirii spre închinare. Prețul biletului pentru vapor – 25 eur.


Mănăstirile Meteora

25 EUR/ adult – 20 / copil (până la 14 ani)

Mănăstirile „suspendate” de la Meteora sunt considerate, după Sfântul Munte Athos, cel mai important centru monahal creștin-ortodox din Grecia. Mănăstirile de la Meteora fac parte din patrimoniul UNESCO și sunt unciale atât din punctul de vedere al arhitecturii, dar mai ales ca frumusețe a peisajului, fiind construite pe vârful unor stânci cu forme spectaculoase, o adevărata „pădure de piatra”, formata acum 60 milioane de ani. Din cele 24 de mănăstiri, construite intre secolele XIV- XVI, mai sunt deschise astăzi doar 6 mănăstiri. Veți avea ocazia sa vizitați doua mănăstiri, care uimesc prin grandoare, bogăție și frumusețe – Mănăstirea Varlaam (1350) și Mănăstirea Roussanou (1380). In programul excursiei este inclusa și vizita la un atelier de icoane bizantine, unde vi se va explica și veți putea admira tehnica pictarii icoanelor bizantine cu foita de aur. Pe drumul de întoarcere ne vom opri în legendara Vale Tembi, un defileu spectaculos săpat de râul Pinios între Muntele Olimp și Muntele Ossa. În Valea Tembi vom vizita o mica bisericuță săpata în stânca, Sf Paraschevi și izvorul cu apa sfințită (agiasma) al Sfintei Paraschevi, protectoarea nevăzătorilor. O excursie de neuitat !

Nota : Nu este inclus biletul de intrare la cele 2 mănăstiri de la Meteora, 3 eur/pers. mănăstire.
Optional, aveți posibilitatea de a lua prânzul la un restaurant local în zona Meteora (preț aprox.6 EUR/ pers/meniu)


Tur de Oraș Salonic

15 EUR / pers (Inclus în preț)

Salonicul este al doilea oraș ca mărime și importanță din Grecia, după capitala Atena. Salonicul este capitala regiunii Macedonia si un important port la Marea Egee, poziția geografică asigurând orașului prosperitatea economică de-a lungul secolelor. Orașul a fost construit în Antichitate de către Cassandru în onoarea soției sale Thessalonike, sora lui Alexandru cel Mare. Epoca de glorie a orașului a fost în perioada bizantină, când Salonicul era al doilea oraș ca importanță după Constantinopol. Printre numeroasele atracții ale orașului veți putea admira Biserica Sf Dumitru Izvoratorul de Mir (unde se afla Moaștele Făcătoare de Minuni ale Sf Dimitrie, protectorul orașului), Biserica Sf Sofia, Arcul de Triumf al lui Gallerius, Rotonda (prima biserica creștină din Grecia – sec IV d.Ch), Piata Aristotelis, Bazarul și Turnul Alb (simbolul orașului Salonic). Veți avea de asemenea timp liber pentru a explora orașul pe cont propriu, pentru shopping sau pentru a bea o cafea original turcească în una din numeroasele cafenele de pe esplanada Salonicului.


Muntele Olimp

15 EUR / adult – 10 EUR / copil (până la 14 ani)

Muntele Olimp este cel mai înalt munte al Greciei (varful Myticas, unde grecii antici credeau ca isi avea tronul legendarul Zeus, are o înălțime de 2,917m) și este cel care dă numele regiunii unde ați ales sa vă petreceți vacanta – Riviera Olimpica. Excursia la Muntele Olimp începe cu vizitarea orășelului Litochoro, aflat chiar la poalele masivului Olimp. De acolo veți merge împreună cu ghidul într-o plimbare prin canionul Enipeas și veți putea admira cascada Vitos, unde legenda spune că se îmbăia Zeus. Urmează vizita la Manastirea Sf Dionisie al Olimpului, una dintre cele mai frumoase mănăstiri din zonă, în muzeul căreia se afla expuse, pe lângă numeroasele icoane și obiecte religioase de valoare, moaștele Sfântului Dionisie al Olimpului. Ultima oprire va fi la pitorescul sat montan Paleos Panteleimonas, care va oferă o panoramă superbă a Rivierei Olimpice.


Croazieră la Insula Skiathos

40 EUR / adult – 35 EUR / copil (până la 14 ani)

Insula Skiathos este una dintre cele mai cunoscute insule ale Greciei, cu plaje de nisip fin și apă cristalină, cu peisaje feerice (o combinație inedita de culori – turcoazul Mării Egee, albastrul cerului și verdele vegetației abundente al insulei). Pe insula Skiathos s-a filmat celebrul musical “Mamma Mia” si se spune ca era insula preferata a Prințesei Diana. Dar farmecul excursiei la Skiathos nu îl reprezintă numai frumusețea insulei, ci mai ales croaziera cu CAPITANUL KOSTAS și vaporul Elisabeth Cruises. In timpul croazierei către insula Skiathos, Capitanul Kostas și familia lui vor crea o atmosfera de neuitat, cu muzica grecească, dansuri tradiționale (Zorba, Sirtaki), concursuri cu premii Metaxa și numeroase alte jocuri. Prima oprire a vaporului va fi la orașul Skiathos, capitala insulei. Veți face o plimbare împreună cu ghidul Dvs până la Biserica de pe Deal, de unde veți admira splendida panorama a insulei și a orășelului. Veți avea timp liber la dispoziție pentru fotografii, plimbare sau pentru a lua prânzul într-una din tavernele din port, ce servesc delicioase specialități grecești. Veți merge apoi cu vaporul pe coasta insulei până la plaja Koukounaries, una dintre cele mai exotice plaje ale Greciei. Aici veți putea face baie și profita de soare, după care, pe drumul de întoarcere vom continua SUPER-PETRECEREA de pe vapor. O excursie în care vă GARANTĂM 100% DISTRACȚIA !


Cascadele de la EDESSA și la Băile Termale de la POZAR–ARIDEEA

25 EUR / adult – 20 EUR / copil (până la 14 ani)

O excursie relaxantă în care mai întâi vă vor încânta privirea și auzul Cascadele de la Edessa (oraș montan situat la aprox 100 km de Salonic), după care vom ajunge la Băile Termale de la Pozar – Arideea. Izvoarele termale de la Pozar sunt renumite pentru proprietățile curative ale apei, iar peisajul este unul deosebit. Veți putea face baie într-una din piscinele cu apă termală (în aer liber sau indoor – 3 EUR biletul de intrare ), sau să vă răsfățați cu un masaj sau o baie de aburi (contra cost).O alegere perfectă pentru a fugi de căldura toridă a unei zile de vară și a vă relaxa în mijlocul munților !


Excursie la Atena

45 EUR / pers

Nu se poate să mergeți în Grecia și sa nu vedeți Atena! Aşa ceva este de neconceput, de aceea vă invitam să vizitați inima Greciei, care bate de peste 3000 de ani. Atena a fost primul oraş-stat şi aici îşi are începuturile democraţia mondială. În timpul excursiei vom traversa Tesalia – meleagurile centaurilor, Beoţia – unde conform legendei pământul roşu amestecat cu lacrimi a dat naştere omului, şi Attica – patria măslinilor. Vom vizita de asemenea cel mai mare şi mai vechi port din Grecia – Pireu, după care ne vom îndrepta spre centrul Atenei pentru a ne urca pe Acropole – perla arhitecturii mondiale. Excursia se va încheia cu o plimbare pe străzile Plaki, celui mai vechi cartier al Atenei, până în piaţa Syntagma unde vom putea vedea schimbarea de gardă Evzonilor în fața Parlamentului. (Nu este inclus biletul de intrare la Acropole , opțional – 12 EUR/pers)


Seara Grecească

25 EUR / adult – 20 / copil (până la 14 ani)

Un show spectaculos, așa cum ne-au obișnuit, cu 10 artiști și dansatori pe scenă, dar și cu preparate tradiționale care te vor transporta direct în inima Greciei.


Detalii copii pentru toate excursiile

Copiii până la 5 ani gratis fără drept de loc în autocar

Detaliile Ofertei

 • Prețul este indicat de persoană în cameră DBL
 • Cu transport propriu – reducere 40 €/pers.
 • Reducerea pentru a 3-a și a 4-a persoană se aplică doar în cazul când ele sunt cazate în aceiași cameră cu primele 2 persoane
 • Atenție! În Grecia a fost introdusă taxa locală turistică. Taxa se va achita de către turişti la faţa locului, diferenţiat pe clasificarea unităţilor de cazare, astfel: Hotel 3*, taxa 5 € /pers/sejur

HARTA

GDPR