La sfârșit de vară, agențiile de turism oferă vacanțe la preț redus

Zile numărate au rămas până la sfârșitul verii, așa ca agențiile de turism oferă vacanțe cu reduceri considerabile turiștilor moldoveni. Astfel, cei care vor să se odihnească câteva zile pe litoral la prețuri mai puțin usturătoare au dat năvală la agenții. Cele mai preferate destinații și în acest an rămân plajele din Bulgaria, Grecia și Turcia.

Pentru cei care încă nu au mers în vacanță sau nu s-au odihnit suficient, agențiile de turism au pregătit oferte fierbinți. În acest an, de cele mai mari reduceri beneficiază turiștii care aleg drept destinație, Grecia sau Turcia.

Ion CURMEI, DIRECTOR AGENȚIE DE TURISM: „Pe litoralul grecesc poți să te odihnești cu 80 de euro pentru o săptămână și dacă doriți cu mâncare plus 50 de euro. Sunt prețuri care nu au mai fost până acum. De exemplu, în Turcia puteai să zbori cu 250 de euro de persoană.

Ghenadie Bazga este printre moldovenii care au decis sa profite de ofertele fierbinți ale agențiilor de turism.

Cele mai costisitoare sunt vacanțele în țările exotice. Dubai, Sri Lanka, Tailanda sunt destinații de vis, însă nu pentru această perioadă, spun reprezentanții de la agențiile de turism.

Ion CURMEI, DIRECTOR AGENȚIE DE TURISM: „În Dubai, de exemplu, este foarte cald, peste 40 și 50 de grade. Așa că noi propunem aceste destinații pentru luna octombrie.”

Turiștii care au obosit de plaje, pot pleca în excursii prin Europa.

Ion CURMEI, DIRECTOR AGENȚIE DE TURISM: „Budapesta-Viena este unul dintre cele mai solicitate tururi, pentru că este la un preț destul de bun...”

Iar cei care nu au timp pentru vacanțe îndelungate, se pot bucura de oferte de o zi.

Ion CURMEI, DIRECTOR AGENȚIE DE TURISM: “Avem excursii la Iași, care costă 12 euro. Este cea mai bugetară excursie.“

Dacă până acum nu ați reușit să descoperiți locurile frumoase din țară, acum aveți șansa să porniți în excursii.

Ion CURMEI, DIRECTOR AGENȚIE DE TURISM: “Soroca, 9 mănăstiri într-o zi, Țâpova, Saharna…”

Doritorii vor trebui să scoată din buzunar de la 120 până la 200 de lei. Fiecărui grup de turiști este însoțit de un ghid și un fotograf. Totuși, pentru cei care nu vor reuși să ajungă la mare sau ocean vara aceasta, agențiile de turism promit prețuri reduse până în luna octombrie.

GDPR