Moldovenii călătoresc pentru a-şi găsi jumătatea

Moldovenii călătoresc nu doar pentru a admira atracţii turistice, dar şi pentru a-şi găsi jumătatea. Reprezentanţii agenţiilor de turism susţin că, cel mai des, clienţii lor aleg să meargă singuri în România, Turcia sau să facă un tur al Europei. Ei reuşesc să-şi găsească parteneri atât din rândul grupului de turişti, cât şi printre străini. Călătoria i-a unit şi pe Maria şi Viorel Belinschi. Proaspeţii soţi s-au cunoscut acum doi ani la Iaşi.

„Acolo am făcut cunoştinţă, seara înapoi după excursie pe drum deja am discutat, ne-am aşezat deja alături, ne-am schimbat cu numerele de telefoane şi gata”, a spus Maria Astapov.

„A fost grea calea de a o cuceri. Din primul moment când am văzut-o am spus că ea este a mea şi aşa trebuie să fie”, a precizat Viorel Belinschi.

În căutarea marii iubiri este şi Sergiu Taras, care până acum a vizitat de unul singur 11 ţări:

„Am avut posibilitatea de a cunoaşte domnişoare cu caractere diferite, au fost multe care îmi sunt aproape caracterului meu, cu care aş putea să încerc să creez pe viitor o familie”.

„În ultimii ani mai multe persoane merg cu scopul de a cunoaşte oameni noi, de a-şi face noi prieteni, pentru a-şi cunoaşte a doua jumătate. Vorbim de Budapesta, Viena, Bratislava, oraşe mai romantice acolo se unesc mai bine inimile”, a declarat Ion Curmei, director agenţie de turism.

Sunt şi turişti străini care vin să cunoască moldovencele. Cei mai mulţi sunt din Rusia, Germania, Elveţia, Statele Unite şi chiar Australia.

„Austrelienii în genere mulţi vin de sine stătător şi chiar sunt în căutare nu ştiu care e cauza. Probabil este un interes pentru ţară, cât şi pentru doamne pentru că se cunoaşte că sunt frumoase. Din Rusia vin multe grupuri sau de bărbaţi sau de femei, aceştia vin la distracţii aici”, a spus managerul unei companii de turism.

„Femeile voastre sunt foarte atrăgătoare şi simpatice. Arată bine”, a menţionat un turist.

„- Aţi dori să aveţi o soţie moldoveancă? – De ce nu”, a conchis un alt turist.

https://www.publika.md/moldovenii-calatoresc-pentru-a-si-gasi-jumatatea-unde-s-au-cunoscut-si-cum-au-ajuns-sa-formeze-o-familie-maria-si-viorel-belinschi_2980776.html

 

GDPR