Nici nu s-a terminat bine vara că agențiile de turism ne îndeamnă să ne pregătim bagajele pentru vacanța de iarnă

Fă-ți iarna car și vara sanie. Dacă e să ne conducem de acest proverb vechi, atunci ar trebui deja să facem rezervări pentru vacanța de Crăciun. Mai ales că acum prețurile sunt sunt mai mici. Agențiile de turism oferă reduceri de 40 la sută.

 

Nici nu s-a terminat bine vara că agențiile de turism ne îndeamnă să ne pregătim bagajele pentru vacanța de iarnă. Cei care vor să aibă un Crăciun de poveste, să se bucure de multă zăpadă, mâncare bună și relaxare pot să aleagă o vacanță la munte în România. Prețurile pornesc de la 69 de euro și includ transportul tur-retur, cazarea pentru 3 nopți și 4 zile, asigurarea medicală, dar și câteva excursii.

 

Ion CURMEI, DIRECTOR AGENȚIE DE TURISM: “Avem excursii cum ar fi Cetatea Râșnov, Castelul Peleș și Pelișor și castelul Dracula. Totodată vizitează centrul vechi al Brașovului.”

 

Dacă preferați Bulgaria, agențiile vin cu oferte care încep de la 160 de euro pentru 5 nopți de cazare, la un hotel de 3 stele, iar pentru un hotel de 5 stele va trebui să scoateți din buzunar 260 de euro. Dacă vreți să lunecați ușor pe pârtie și să  savurați priveliști de vis optați pentru Austria, Elveția sau Franța.

 

Ion CURMEI, DIRECTOR AGENTIE DE TURISM: ”Prețul pornește de la 1000 de euro de persoană. Ai inclus zborul din București cazarea 7 zile și micul dejun.”

 

Ana BOLOCAN, ȘEF DEPARTAMENT, AGENȚIE DE TURSIM: “În Europa începând cu luna noiembrie încep piețele de Crăciun, iar prețurile sunt foarte mici. Fiecare oraș se întrece în amenajare. Se pot cumpăra cadouri.”

 

O destinație mai puțin solicitată, este Andorra. O țară de mărimea unui oraș, aflată între Franța și Spania.

 

Ana BOLOCAN, ȘEF DEPARTAMENT, AGENȚIE DE TURISM: “Turiștii noștri încă nu au prins gustul Andorrei. Este o țară care oferă zonă fără taxe pentru cumpărături. Pachetele încep și de la 600 de euro.”

 

În seara de Crăciun, pentru o atmosferă de basm și o cină cu bucate alese trebuie să mai cheltuiți ceva bani. În România, Bulgaria și Ucraina în jur de 30 de euro, iar Austria 80 de euro.

 

Ion CURMEI, DIRECTOR AGENȚIE DE TURISM: ”Se fac în stil tradițional. Cu obiceiuri locale.”

 

Parinții își pot duce copii în Laponia, cunoscută drept țara lui Moș Crăciun. Munții plini de zăpadă, spiridușii și renii sunt doar o parte din atmosfera magică.

 

Ana BOLOCAN, ȘEF DEPARTAMENT, AGENȚIE DE TURSIM: “Prețul pornește de la 1000 de euro pentru o persoană. Sunt foarte multe ateliere de creație. Facem cunoștință cu toată familia lui Moș Crăciun.” 

 

Dacă vreți să vă petreceți sărbătorile de iarnă într-un loc exotic, puteți opta pentru Dubai. Un sejur de 7 nopți și 8 zile într-un un hotel de 3 stele pornește de la 450 de euro și include zborul tur-retur din Odessa și micul dejun. Pentru o vacanța în  Sri Lanka veți achita în jur de 700 de euro de persoană.

 

Ion CURMEI, DIRECTOR AGENȚIE DE TURISM: “Zborul din Ucraina. Cei care își fac rezervările în septembrie pot beneficia de reduceri de până la 40 la sută.”

 

http://protv.md/stiri/actualitate/fa-ti-iarna-car-si-vara-sanie-daca-e-sa-ne-conducem-de-acest-proverb–2013981.html

 

GDPR