Oferte de criză pentru sărbatorile de Crăciun

Oferte de criza pentru sarbatorile de Craciun. Desi abia am pasit in ultima luna de toamna, agentiile de turism au lansat deja ofertele pentru vacanta de iarna. Mai ales ca in aceasta perioada pachetele sunt aproape la jumatate de pret. Agentiile promit partii perfecte si hotele bune pentru toate buzunarele. Unii moldoveni s-au grabit sa-si faca rezervari, iar destinatiile turistice preferate sunt traditional Romania si Bulgaria.

 

Mereu cu gandul la sezonul urmator, agentiile de turism au afisat deja ofertele pentru vacanta de iarna. Avand in vedere criza din ultimele luni, patronii agentiilor sustin ca nu au majorat preturile, astfel ca acestea au ramas la nivelul celor de anul trecut. Mai mult, exista oferte pentru toate buzunarele.

Ion CURMEI, DIRECTOR AGENTIE DE TURISM: “In acest an daca cumparati pana pe 15 noiembrie un pachet in Romania costa pana la 69 de euro, acest pret include cazare mancare de doua ori in zi si transprot …. ”

 
Romania ramane a fi destinatia cea mai populara printre moldovenii care decid sa petreaca sarbatorile de iarna peste hotare. Din cauza crizei sau nu, in acest an a crescut si cererea pentru partiile din Bulgaria.

Ion CURMEI, DIRECTOR AGENTIE DE TURISM: “Totusi cei  care pana acum mergeau in Austria sau alta parte, acum merg in Bulgarii pentru ca au vazut ca e aproape aceeasi calitate, pretul este de ...”

Patronii agentiilor de turism sustin ca majoritatea moldovenilor s-au orientat pentru destinatii mai ieftine. Totodata a crescut numarul rezervarilor, in comparatie cu anul trecut.

Ion CURMEI, DIRECTOR AGENTIE DE TURISM: “60 la suta deja sunt ocupate, anul trecut in aceasta perioada daca erau 15 la suta. In Romania, in Austria avem cateva.”

 
In acelasi timp sunt mai ieftine si destinatiile exotice. Astfel in acesta perioada o calatorie in Dubai ajunge sa coste pana la 1200 de euro pentru doua persoane, iar pretul unei vacante in Tailanda sau Sri-Lanka porneste de la 2500 de euro. Operatorii din turism sustin ca putini oameni si-au facut rezervari. Mai nou, unele agentii au oferte de Craciun si pentru Siberia, pentru doritorii de senzatii tari. De exemplu, o vacanta de trei zile in Velikii Ustiug din Federatia Rusa costa pana la 5000 de lei pentru o persoana. Calatoria include plimbari prin padurile pline cu zapada, vizitarea casei lui Mos Craciun, dar si excursii la muzeele din zona.

 

http://protv.md/stiri/social/oferte-de-criza-pentru-sarbatorile-de-craciun-agentiile-de-turism—1215301.html

 

GDPR