HOTELE BUKOVEL februarie-martie

0
Reducere 36%
119.00 €79.99 €
Reducere 36%
119.00 €79.99 €
Salvează în Lista de Dorințe

Adding item to wishlist requires an account

23401


 • Achitarea se face în LEI conform cursului de vânzare Victoriabank +1.75% de la ziua achitării

3 Nopți
Disponibilitate : Vezi lista mai jos
Chișinău, Bălți, Edineț
Ucraina
Vârsta min : 0+
Galerie
Preț

PLECARE: 04.03.2021, ORA 23:59 (cazare din 05.03.2021)

OFERTE CU TRANSPORT PERSONAL:

🏩  Hotelul Patkovski 4* Mic Dejun + Cină – 144 € centrul statiunii Bukovel
     Vezi hotelul AICI 

🏩 Diamond WHITE SPA Resort 4 * Mansardă 145€, Standart 155 € Mic Dejun
🏩 (Bloc NOU ) Diamond BLACK SPA Resort 4 * Mansardă 155 €, Standart 165€ Mic Dejun

🏩  🏠  Vila Morishka 75€ !!!

🏩  Синяя гора 3* 77 EUR – Mic Dejun
🏩  Loft hotel 3* 81 EUR – Mic Dejun
🏩  Skilandhouse Буковель 3* 100 EUR – Mic Dejun
🏩  Mardan Palace SPA Resort 4* 134 EUR – Mic Dejun
🏩  Ganz 4* 135 EUR – Mic Dejun
🏩  AmstelSki Hotel 4* 142 EUR – Alimentația nu este inclusă
🏩  Marion Spa Bukovel Hotel 168 EUR – Mic Dejun
🏩  Ganz & SPA 4* 187 EUR – Mic Dejun

✅ Servicii incluse:
🏨  Cazare 3 nopti
🍔 Alimentare conform Hotelului
👩‍⚕️  Asigurarea medicala COVID + Schi

Opțional:
🚌  Transport tur/retur 15 euro (pentru hotel Patkovski, Diamond, Morishka)
🚌  Transport tur/retur 35 Euro (pentru celelalte hotele)
______________________________
022 78-19-19 / 069-44-04-00

 

OFERTE CU TRANSPORT INCLUS

 

🏩  Hotelul Patkovski 4* Mic Dejun + Cină – 159 € centrul statiunii Bukovel
 Vezi hotelul AICI 

✅ Servicii incluse:
🚌 Transport tur/retur
🚌 Transfer la Hotel
🏩 Cazare 3 nopti
🍔Mic Dejun + Cină
👩‍⚕️ Asigurarea medicala COVID + Schi
NOTĂ: La dorință, e posibil de mers cu transportul personal, atunci se scade din preț 15 euro
____________

 

🏩 Diamond WHITE SPA Resort 4 * Mansardă 159€, Standart 169 € Mic Dejun
🏩 (Bloc NOU ) Diamond BLACK SPA Resort 4 * Mansardă 169 €, Standart 179€ Mic Dejun

✅ Servicii incluse:
🛁 Acces la SPA NELIMITAT
🚌 Transport tur/retur
🚌 Transfer la Hotel
🏩 Cazare 3 nopti
🍔Mic Dejun 
👩‍⚕️ Asigurarea medicala COVID + Schi

NOTĂ: La dorință, e posibil de mers cu transportul personal, atunci se scade din preț 15 euro

______________________________
022 78-19-19 / 069-44-04-00

Detaliile Turului

Regiunea Bukovel este pentru toţi cei care iubesc viaţa trăită la cote maxime, pentru că în afară de schiuri şi snowboard aici găseşti o mulţime de alte modalităţi de a-ţi petrece vacanţa cu multă adrenalină! Fie că mergi cu prietenii, fie că mergi cu jumătatea ta, fie că mergi cu familia şi copiii, vei găsi aici activităţi pentru toate gusturile, vârstele şi buzunarele. 

Locul Pornirii & Întoarcerii

CIRC CHIȘINĂU (Strada Circului 33)

Bălți

Edineț 

Ora Pornirii

23:59

Prețul Include

 • Cazare 3 nopți
 • Alimentație conform Hotelului
 • Asigurare medicală COVID
 • Transport tur-retur în cazul Hotelului DIAMOND

Servicii adiționale

 • Pentru seniori, vârsta >66 ani, se achită taxă suplimentară pentru asigurarea medicală
 • Loc în față transport: 10€
 • Adițional se achită asigurarea pentru ski
 • Camera Single

Plecări

 • 17.02.2021
 • 24.02.2021
 • 04.03.2021
Descriere

La Bukovel găseşti 61 de pârtii excelente pentru schi, care adună în total cam 50 de km. Roşii, albastre sau negre, în dependenţă de gradul de dificultate, pârtiile sunt perfecte pentru un schi de calitate.  Dacă nu ai echipament, îl poţi închiria direct de aici sau îl poţi procura din magazine specializate. 

Știați că?

 • Ucraina a depus candidatura pentru a găzdui Jocurile Olimpice de iarnă din 2022, iar Bukovel este unul dintre concurenții-cheie pentru titlul de arenă principală a jocurilor.

Distracții BUKOVEL

ASCENSOARE ȘI PÂRTII

Complexul de schi «Bukovel» vă invită la schi sau snowboarding. Acesta oferă 16 ascensoare moderne și 60 de kilometri de pârtii pregătite cu atenție, care 100% sunt echipate cu cele mai noi sisteme pentru acoperirea cu zăpadă.

Raport de fotografii, album 01 ianuarie 2017 - Bukovel. Stațiune de schi și spa în CarpațiRaport de fotografii, album 10 decembrie 2017 - Bukovel. Stațiune de schi și spa în Carpați

VODA CLUB

În timpul iernii, „VODA club” funcționează în format de SPA
În fiecare zi, complexul este vizitat de aprooximativ 500 de oaspeți. VODA club are o atmosferă de relaxare, astfel încât acesta este un loc minunat pentru a odihni musculatura după coborârea pârtiilor Bukovel. 
Sunt 10 tipuri de masaje, inclusiv masaje clasice și cu pietre. Exfoliere: cu cafea și cu sare de mare.

PASAJE DE OBSERVARE

Ieșire la munte de la 08:30, coborâre de la munte până la 19:30.

ETNO-PARC «HUTSUL LAND»

Etno-parcul „Hutsul Land” este o poveste fascinantă despre viața și obiceiurile muntenilor  Carpaților din Ucraina: huțulilor, boicurilor și lemchilor.

Acesta este un teritoriu care combină diverse locuri de odihnă și divertisment din ”Bukovel”, situate chiar la dreapta la capătul din spatele lacului Molodisti. Unul dintre principalele site-uri este scansenul (complexul etnografic sub cerului deschis). Scansenul nostru diferă de muzeele obișnuite, prin faptul că are un interactiv cu oaspeții – puteți intra în mijlocul casei, care are aproximativ 200 de ani, puteți sta pe o bancă și urmări focul în cuptor, încercați să macinați făina de grâu pe pietre de moară, să țeseși la un stativ adevărar, urmăriți cum se prepară brânza în fabrica de brânzeturi și chiar participa la acțiunea teatrală a nunții huțulești. De asemenea, este o zonă de contact a grădinii zoologice, unde animalele și păsările native, exotice, sălbatice trăiesc în condiții naturale, care vor fi iubite nu numai de copii, ci și de adulți. În plus față de avantajele menționate mai sus, este un spațiu creativ – o zonă de ateliere de creație și masterclase cognitive, unde puteți observa și învăța meserii și tehnici populare care sunt populare și sunt deja pe cale de dispariție.

În cele din urmă, după cum veți vedea și veți participa la tot ce am enumerat, avem în continuare zone fotografice originale și unice pentru rețelele de socializare, precum și o galerie de artă „Skrynya”, un club de cinema ucrainean cu nume mondiale, zone de odihnă și divertisment, iar totul aceasta este inclus în prețul unui bilet.

Pe teritoriul Scansenului se află monumente unice ale arhitecturii lemnului popular din secolul al XIX-lea. – începutul secoluluial XX-lea, dezasamblate și transportate  din cele mai îndepărtate colțuri montane ale Carpaților Ucraineni. Unul dintre cele mai vechi monumente este o casă din satul Rozhanka din regiunea Lviv din 1860- anii 80, păstrată miraculos datorită eforturilor ultimului proprietar, Peter Bakhur. O expoziție extrem de valoroasă a muzeului este casa huțulească a păstorilor înstăriți din satul Vorokhta, care datează de la sfârșitul secolului XIX. Mândria noastră unică, ca exemplu de clădire închisă pe teritoriul etno-parcului, este mândria noastră specială.

Case din lemn vechi de secole, recreate meticulos cu interioare, obiecte de uz casnic și opere de artă populară, creează o atmosferă unică a vremii, transmit spiritul și păstrează tradițiile montane. Scopul principal al etno-parcului este de a păstra aceste tradiții în decădere și cultura populară a Carpaților ucraineni, de a face cunoștință cu oaspeții cu moștenirea unică a regiunii noastre.

 

RODELBANUL «SPEED FUN»

În 2020, o nouă atracție – rodelbanul „Speed Fun”, a început să funcționeze la Bukovel.

Aceasta este o nouă pârtie de săniuș pentru orice vremea a companiei germane „Wigand” pentru prima dată situată pe teritoriul Ucrainei. Coturile, virajele și săriturile conferă o acuitate specială. Atracția oferă posibilitatea de a controla în mod independent viteza sănii care coboară pe pârtie cu  unu sau doi pasageri.

Lungimea totală a pârtiei este de 1500 de metri. Lungimea coborârii rapide este de 1000 de metri. Săniile au un sistem de frânare care garantează conducerea vitezei și distanța exactă, asigurând în același timp cea mai mare siguranță posibilă.

Puteți începe coborârea interesantă pe atracția noastră în apropierea stației superioare a teleschiului nr. 2. Teleschiul de încredere a companiei germane „Wigand” cu o lungime de 500 de metri, cu care puteți depăși diferența de înălțime de 170 de metri, vă va putea ridica pe muntele „Bukovel” pentru coborârea de pe pârtie. Începutul urcușului pe atracție – în apropierea reședinței rezidențiale superioare.

 

MUNȚII BUKOVEL

„Bukovel roller coaster” este un divertisment extrimal nou pentru toți iubitorii de impresii strălucitoare. Aceasta este o tiroiană, suspendată pe frânghii între copaci, cu ascensoare, coborâri și întoarceri abrupte. Telecabina noastra este potrivita atât pentru copii, cat si pentru adulti, deci vino cu toată familia. Lungimea totală a tiroianei „Roller Coaster” este de peste 500 de metri și la o altitudine de până la 15 metri. Vizitând „Bukovel roller coaster” veți obține o mare porție de emoții de neuitat.

Așteptăm toți iubitorii de odihnă activă  între stațiile superioare ale ascensoarelor 2 și 2R.

CEA MAI LUNGĂ TIROIANĂ DIN UCRAINA

Zborul pe tiroiana „Bukovel” este o adevărată aventură de aer!

Tiroiana este o coborâre cu viteză pe o rolă pe o frânghie abruptă în jos.

Zborul pe tiroiana „Bukovel” este o adevărată aventură de aer! În 100 de secunde veți putea zbura de la vârful muntelui Bukovel până la centrul stațiunii – pe acoperișul parcării №2.

În plus, vă vom oferi ocazia să faceți un videoclip al zborului  dvs. cu camera „Go Pro” și să faceți fotografii minunate pentru a vă aminti de acest moment.

Lungimea tiroianei „Bukovel” este de 1130 de metri, cu o diferență de înălțime mai mare de 190 de metri! Atracția are 3 linii, face parte din 10 dintre cele mai lungi din Europa și este cea mai lungă din Ucraina!

Localizarea tiroianei „Bukovel”

Construcția de start: o punte de observație în apropierea cafenelei „Panorama”, în partea de sus a pârtiei de schi 2A.

Finițul: la etajul superior al parcării № 2 al stațiunii „Bukovel”.

PÂRTIA PENTRU SĂNIUŞ

Pentru prima data în Ucraina, pe teritoriul CC „Bukovel” a fost creată o pârtie pentru săniuş.

Vă aşteaptă mai mult de trei kilometri de pârtie nouă şi bine luminată cu diverse curbe şi cotituri pentru şi mai multe emoţii de neuitat.

Pârtia de săniuş se află la ascensorul № 14, pârtia 14B.

În preţul abonamentului intră şi preţul pentru sanie. Folosirea propriilor sanii este interzisă.

Nu uitaţi că folosirea căştilor este o condiţie obligatorie pe toate pârtiile CC „Bukovel” şi pe pârtia de sanie nu este o excepţie.

Atenţie!

Nu există restricții de vârstă. Copiii cu vârsta până la 6 ani se pot da cu o sanie împreună cu părinţii, de la 6 ani – singuri, însă toată responsabilitatea de siguranţa copiilor rămâne pe seama părinţilor!

Saniuţa este prevăzută pentru o singură persoană. 

Programul de lucru: 16:30 – 19:30 și de la 21:00 la 00:00.

 

 

SNOWTUBING

Adulții și copiii de diferite vârste pot să se bucure de schiere pe snowtubing. Pentru schiere pe snowtubing sunt necesare deprinderi speciale și pregătire fizică.

PATINOARUL

Loc perfect pentru o întâlnire romantică sau o distracţie originală și amuzantă cu prietenii. Nu contează câţi ani aveţi și cât de încrezuţi sunteți pe patine și chiar dacă patinaţi pentru prima dată, „ursuleţii”, „pinguinii” și „veverițele” noastre drăguțe vă vor ajuta să nu cădeți și să vă bucurați pe deplin de distracția pe gheață. Instructorii noștri vor învăța cu ușurință începătorii sau  îi vor ajuta pe cei care au decis să-și îmbunătățească abilitățile de patinaj.

Fiți atenți! Administrația „Bukovel” și administratorii patinoarului nu sunt responsabili pentru siguranța și lucrurile turiștilor. Pentru siguranța copiilor pe un patinoar, sunt responsabili părinții!

BIKE ZIP

Simțiți gustul aventurii și alunecarii împreuna cu BIKE ZIP.

Bike zip este o oportunitate de a merge cu bicicleta pe o telecabină, întinsă deasupra lacului Molodisti și  să vă bucurați de panorama Carpaților! Lungimea totală a unui pasaj este de 560 m.

Simțiți gustul aventurii și alunecarii împreuna cu BIKE ZIP.

PLIMBARE PE SANIE TRASĂ DE CÂINI

Plimbare pe sănii trase de câini de rasa „Husky Siberian” pe drumurile forestiere.

Pentru prima dată în Ucraina! O plimbare de neuitat pe sănii trase de câini de rasa „Husky Siberian” pe pârtiile de pădure la stațiunea de schi „Bukovel”.

Ai ocazia de a încerca rolul de Musher (conducătorul câinilor).

Tu singur vei depăși o anumită distanță din punctele de ancorare de pe pârtia selectată.

 

ICE LAND

Unicul complex din Ucraina care este construit din zăpadă și gheață.

Include: Ice Bar, Ice Hotel și zone extraordinare pentru foto din zăpadă și gheață.

Temperatura din interior este cuprinsă între -2 și -5°C.

Ice Bar servește o gamă largă de băuturi în pahare de gheață.

Hotelul de gheață poate fi rezervat și se poate de petrecut noaptea într-o cameră de gheață pe un pat de blană. Nu vă temeți, deoarece sacii de dormit calzi de iarnă vă vor menține căldura toată noaptea.

Sculpturile realizate din gheață, sculptate de cei mai buni sculptori din Ucraina, sunt o frumusețe impresionantă.

Ice Land este o călătorie în lumea de gheață de basm, iar fotografiile de memorie sunt fotografii unice care pot fi realizate doar în sezonul de iarnă și numai la CT „Bukovel”. La urma urmei, Ice Land dispare primăvara (se va topi).

Vă invităm să vizitați Ice Land!

Ascensorul inferior Nr 14. Parcare Nr 14. De la promenada centrală a CT „Bukovel” mersul nu va fi mai mult de 15 minute.

 

CVADROCICLETE ȘI SNOWMOBILE

Vă invităm să petreceți în mod unic o vacanță de iarnă în „Bukovel”, conducând un snowmobile sau un ATV de-a lungul vârfurilor munților din Carpați. Trasee special concepute și pârtii  proiectate pentru a vedea peisajul pitoresc montan și pentru a obține emoții strălucitoare, de neuitat. Traseul pornește pe Muntele Dovga (vârful ascensorului nr. 12) și ajunge la vârfurile cu zăpadă cu bușteni pe drumul forestier și văile montane.

Puteți să conduceți  snowmobilul sau să luați un pasager. Un instructor cu experiență vă va însoți pe tot parcursul călătoriei.
Nu numai șoferii pot conduce snowmobilul. Doar câteva cursuri, instrucțiuni profesionale și sunteți gata pentru o călătorie de neuitat pe pantele de munte înzăpezite. Puternicele și modernele snowmobile și ATV-urile de la marcile renumite „Yamaha”, „Bombardier”, „Arctic Cat” sunt ușor de operat și chiar și pentru începători. Viteza cu care se accelerează de-a lungul zăpezii copleșesc spiritul și dă un adevărat sentiment extrem. Plimbările cu snowmobile  pe vârfurile înzăpezite Gorgan nu se compară cu nimic, emoții, odihnă exclusivă și experiență unică.

CENTRUL DE CARTING ”SETEA DE VITEZĂ”

Nu este suficient nivelul de adrenalină după schiere sau snowboarding? Ce părere ai de o cursă, avem acum la „Bukovel” carting! Vino la centrul de carting „Setea de viteză”! Vă așteptă un trsaeu plin de drive, carting-uri puternice și dinamice și controlul electronic a pistei.

Lungimea traseului constituie circa 500 metri, lățimea medie 6 metri. Ora unului cerc aproximativ 42 secunde. La închiriere vă așteaptă 10 cart- uri a câte 9 CP fiecare. Funcționează un sistem electronic de cronometraj.

REVERSE

Și din nou în „Bukovel” a apărut o altă atracție extremă, numită „Reverse”. Acesta este un fotoliu dublu care atârnă pe frânghii. La început, te ridică încet până la o înălțime de cincizeci de metri, apoi se desprinde brusc și zboară cu viteză mare la stația de bază.

Ați încercat vreodată acest tip de divertisment? Apoi, vă așteptăm cu întreaga familie pe Lacul Molodist, vizavi de „Voda club”.

ROPE-JUMPING

Turnul de adrenalină din Bukovel – cea mai înaltă stație de rope –jumping din Ucraina. Înălțimea turnului 28 metri. Ideală pentru amatorii de sentimente tari. Sentimente nemaipomenite de la căderea liberă și explozie de emoții garantat!

PENDULUM

Acesta este un zbor la înălțime de la înălțimea unei clădiri cu nouă etaje, deasupra lacului Molodist. Acest salt nu poate fi uitat. Și cel mai exclusivist detaliu este abilitatea de a sări împreună în același timp.

TRAVERSAREA PE FUNIE

Traversarea pe funie peste Lacul Tinereții  – 220 metri de adrenalină. Zborul deasupra lacului va permite să simțiți plăcere de viteză,  să vă delectați de peisajele pitorești din jur și să obțineți o rezervă de sentimente captivante.

SNOWPARC

Alături de schierea  tradițională pe teritoriul complexului turistic „Bukovel” este amenajat un teritoriu special cu diferite figuri de schiere – Snowparc.

Parcul convine și debutanților, și snowbordiștilor, și schiorilor cu stagiu. Debutanților le vor vi predate lecții de schiere pe schiuri sau snowboard, iar celor inițiați în schiere vor fi demonstate master-clase de gibbing.

TABĂRA DE IARNĂ DE ZI

Bukovel pentru copii  – tabăra diurnă de schi montan cu instructori profesioniști și program de insănătoșire a așezământului pentru copii „Artek – Bukovel” va deveni miezul captivantei odihnei de iarnă.

Când copiii D-stră sunt cu noi,  D- stră odihniți!

Pentru ca week-nd –urile de iarnă a micilor noștri copii să fie și mai neobișnuite, „Bukovel Ski School” propune  tabere de copii  diurne de schi montan. Schierea, patinarea pe patine și snowtube se îmbină cu jocuri de copii și programe speciale de joacă pentru copii vârsta 5- 16 ani. Tabăra de zi începe dimineața, pentru delectarea mai completă de timpul vesel petrecut la patinare pe parcursul zilei și întâlnirea cu prieteni noi.

Instructori calificați vor avea grijă de dispoziția și sigurața procesului de instruire a copiilor în materie de schi pe parcursul realizării taberei.

Chiar și aici, în programul plin de veselie „Bukovel pentru copii” se va găsi timp pentru prânzul, inclus în preț.

Grupurile se formează în dependență de vârstă:

 • Copii 5- 7 ani
 • Copii 8 -12 ani
 • Copii 13- 16 ani

Program

Ziua 1
ora 23:59 plecarea din Chișinău

Ziua 2
10:00 – Sosire în Bukovel!
10:00-14:00 – Familiarizarea cu stațiunea, timp liber pentru schimb valutar, prânz, rezervare schiuri, ski-pass, piața de suvenire…
14:00-15:00 – Cazare
După 15:00 timp liber pentru schiat, patinat și relaxat la maxim

Ziua3
Timp liber pentru schiat patinat și relaxat la maxim

Ziua 4
Timp liber pentru schiat patinat și relaxat la maxim

Ziua 5
Eliberarea camerelor la 10:00, timp liber pentru plimbări, telescaun turistic, ATV-uri, prânz, relaxare la centru spa VODA și multe multe alte activități pe care le oferă stațiunea
ora 17:00 pornirea spre casă

Ziua 6
ora 02:00-05:00 sosirea în Chișinău

Harta

1 turiști navighează acest tur chiar acum!

GDPR