Excursie + Travel Party la Molovata

0
NEW
499.00 Lei
NEW
499.00 Lei
Salvează în Lista de Dorințe

Adding item to wishlist requires an account

12078


  • Achitarea se face în LEI conform cursului de vânzare Victoriabank +1.75% de la ziua achitării

1 Zi
Disponibilitate : Vezi lista mai jos
Chișinău
Molovata Nouă
Vârsta min : 0+
Maximum pers : 87
Galerie
Preț
Preț cu transport – 599 Lei/pers.
Preț fără transport – 499 Lei/pers.
 0-2 ani – Gratis (fără loc în transport)
2-7 ani – Reducere 50%

 

Detaliile Turului

Ziua dată o vei ține minte pentru mult timp!

Incepem o drumeție superbă dintrun loc panoramic nemaipomenit de frumos,, unde întâlnim natura așa divină cum a fost creată, aici sunt zone unde aproape nu a călcat picior de om.
Vom mai urca și spre alt loc panoramic, unde ne vor întâlni plăcințele de casă cu un pahar de vin, tot acolo vedem și Peștera cu Lilieci, între timp savurăm priveliștea și mergem în căruțe pe un traseu ce unește cele mai înalte părți ale stâncilor, unde se deschide o priveliște amețitoare.
Vom descoperi o bucată mică din raiul moldovenesc. Noi senzații și emoții, explorăm toate misterele Moldovei împreună!

Vă invităm la ea și vă așteptam cu nerăbdare!

Locul Pornirii & Întoarcerii

Bănulescu-Bodoni 61 (ASEM Blocul Central)  (Google Map)

Ora Pornirii

11:00

Ora Întoarcerii

23:00

Distanța

151 km

Tip excursie

Party + Drumeție + Plimbare cu bacul + Gastronomică

Prețul Include

  • Ghidaj pe tot itinerarul
  • Plăcinte și vin moldovenesc
  • Plimbare cu bacul pe râul Nistru
  • Drumeție
  • Party cu DJ pe vârf de stâncă, show de lumini, rug
  • frigărui, vin și țuică de casă
  • Plimbare cu căruța pe vârf de stâncă

Plecări

  • 29.08.2020 (Vândut)
Descriere

Molovata Nouă este un sat-reședință de comună în Raionul Dubăsari, Republica Moldova. Molovata Nouă se află pe malul stâng al fluviului Nistru. Alături de satul Roghi formează comuna Molovata Nouă.

Centrala hidroelectrică de la Dubăsari este o hidrocentrală situată în cursul mijlociu al fluviului Nistru, lângă orașul Dubăsari. Aceasta a fost construită între anii 1951 – 1954, și are o capacitate instalată a centralei este de 48 MW.

Barajul de la Dubăsari a creat lacul de acumulare omonim, cu o lungime de 128 km lungime și o lățime medie de 528 metri. Suprafață de apă este egală cu 67,5 km².

Producția medie anuală de energie electrică este de 261 milioane kilowați-oră. Este controlată de autoritațile separaratiste transnistrene.

Știați că?

  • Satul Molovata Nouă a fost atestat în anul 1761. Legenda satului spune că o dată foarte demult pe cînd râul Nistru era cât un pârău, doi pescari pescuiau unul pe o parte a Nistrului și altul pe cealaltă parte. Atunci, cînd cel din dreapta Nistrului a întrebat cum merge pescuitul, cel din stînga rîului a răspuns în rusește “molovata”.De atunci și a fost numită localitatea "Molovata", iar locuitorii numiți molovițeni.
Program

Pornire 11:00

Începem Călătoria cu vizitarea Hidrocentralei de pe Nistru

După care ajungem la Molovata, un sat excepțional care se afla exact în locul unde Nistru face o curbă spectaculoasă, formând astfel locul unde Nistrul este de cea mai mare lățime.

14:00 Urcăm pe Bac și mergem spre Molovata Nouă, Sat Moldovenesc aflat pe cealaltă parte a Nistrului, în condițiile de azi, putem ajunge acolo doar pe apă.

14:30-15:00 Gustări + Vin tradițional din beciul lui Bunelu, pe malul Nistrului

15:00 Urcarea pe Bac, Ne întoarcem și mergem spre Mărcăuți, Aici peisajele pur și simplu te amețesc….

16:00 Începem o drumeție din vârful stâncii, un loc panoramic superb, până jos la Nistru, unde întâlnim natura așa divină cum a fost creată, aici sunt zone unde aproape nu a călcat picior de om.
17:30 Urcăm spre alt loc panoramic, unde Ne vor întâlni plăcințele de casă cu un pahar de vin, tot acolo vedem și Peștera cu Lilieci, între timp savurăm priveliștea și mergem în căruțe pe un traseu ce unește cele mai înalte părți ale stâncilor, unde se deschide o priveliște amețitoare.
Revenim pe rând la locul unde vom mai savura panoramă spre defileul Nistrului, până la ora 19:00, după care, începe cea mai mare distracție de care ai putut auzi vreodată, cu DJ pe vârf de stâncă, show de lumini, rug, frigărui, vin și țuică din beciul lui Bunelu.
23:00 pornim spre casă

Harta

 

1 turiști navighează acest tur chiar acum!

GDPR