TURUL ITALIEI

HEVIZ – LJUBLJANA - VENEȚIA – VERONA – MILANO – GENOVA – SERRAVALLE – LACUL GARDA - BUDAPESTA

TRANSPORT

Autocar confortabil cu TV

PLECĂRI

vezi lista mai jos

EUROPA

Heviz – Ljubljana - Veneția – Verona – Milano – Genova – Serravalle – Lacul Garda - Budapesta

INCLUS

 • EXCURSII PANORAMICE ȘI PIETONALE DA
 • CAZARE 6 NOPȚI LA HOTEL 3* (1 N. HEVIZ, 1 N. MESTRE (VENEȚIA) 3 N. MILANO ȘI 1 N. BUDAPESTA) DA
 • TRANSPORT TUR-RETUR DA
 • GHID LICENȚIAT LOCAL VORBITOR DE LIMBĂ RUSĂ SAU ROMÂNĂ DA
 • ASIGURARE MEDICALĂ DA
 •  MIC DEJUN DA
 • MULTĂ DISTRACȚIE ȘI BUNĂ DISPOZIȚIE DA
 • PROGRAM GENOVA OPȚIONAL 35 EURO
 • CROAZIERĂ PE DUNĂRE OPȚIONAL 15 EURO
 • ÎNTRĂRILE ÎN MUZEE NU
 • TAXA LOCALĂ ÎN MESTRE, VENEȚIA ȘI MILANO2€/PERS, 3€/PERS ȘI 3€/PERS

DETALIILE TURULUI

Plecări

 • 08.06.2019

 • 31.08.2019

Pornirea la ora 09:00 în fața Academiei de Studii Economice (ASEM)

Preț – 349 Euro/pers


Preț copii cu 2 maturi în cameră:

0-2 ani – Gratis (fără loc în transport și fără pat adițional) | 2-7 ani – 150 Euro (cu loc în transport, fără pat adițional) | 7-12 ani – 299 Euro


Preț cameră Single +150 Euro (Singur în cameră)

Loc adițional în transport +175 Euro

DESCRIERE
 • Heviz este o stațiune balneară cu o vechime de peste 2000 de ani. Se află în regiunea Zală, din vestul Ungariei, aproape de Lacul Balaton, la doar 5 km de Keszthely și la 193 km de capitală. În anul 1795, contele Festetics a mărit localitatea și a construit o casă de sănătate, un fel de complex plutitor. Primul hotel de la Heviz a fost construit în anul 1907, dar medicina balneară avea să ia avânt abia pe la 1930. Lujbljana, cea mai mare așezare urbană și cel mai important oraș din punct de vedere cultural, istoric și arhitectural din întreagă țara. Orașul este situat în centrul Sloveniei și prezintă o mulțime de peisaje naturale, fiind înconjurată de Munții Alpi și de bazinul Lujbljana. Se află nu foarte departe de Budapesta, Zagreb, Belgrad sau Viena.

Denumirea capitalei țării vine de la râul Lublianica. Legendă spune că aici au debarcat Iason și argonauții săi, în căutarea lânii de aur. Aceștia, după ce au găsit lâna, întorcăndu-se înapoi spre Grecia, s-au oprit într-un loc din Ljubljana să se odihnească. Acolo se găsea o mlaștină unde se odihnea un dragon care i-a atacat pe călători și Ianoș s-a luptat cu acesta până l-a învins. Autenticitatea legendei grecești o demonstrează stemă care reprezintă un dragon, de pe steagul orașului..

 • Veneția -așezată în Nord-Estul Italiei, capitala regiunii Veneto este localizată de-a lungul a 117 insulițe situate în Laguna Venețiana ți care sunt legate între ele de canale și poduri.  Cei peste 250.000 de locuitori de aici se numesc, mândri, descendenți ai foștilor cetățeni ai Republicii Veneția, o putere financiară și maritimă în perioada Renașterii și a epocii feudale; astfel, Republica Veneția a fost un important centru de comerț (mătase, grane si mirodenii) și artă, începând cu secolul XIII și până în secolul al XVII-lea.

Actuala Veneție a devenit, pentru frumusețile și atracțiile ei, unul dintre cele mai vizitate orașe ale lumii, cu peste 50.000 de turiști zilnic și o medie anuala ce depășește 3 milioane de turiști; în vreme ce mulți dintre aceștia aleg să viziteze Veneția în perioada faimosului Carnaval.

 

 • Verona poate fi făcută la pas într-o zi, dar asta nu înseamnă că este săracă în locuri care merită vizitate. Din acest punct de vedere este mult mai bogată decât Milano. Verona se confundă cu Romeo şi Julieta, pentru că aici are loc acţiunea din piesa lui W.Shakespeare. Ficţiune, ficţiune, dar italienii au găsit Casa Julieteibalconul şi chiar mormântul ei şi le-au transformat în locuri bune de vizitat. De la gară ai la dispoziţie tururi cu autobuze care circulă pe patru itinerarii turistice, dar niciunul dintre ele nu acoperă toate obiectivele care merită vizitate.

 

 • Milano este un oraș strălucitor. Orașul oferă turiștilor nenumărate obiective turistice încântătoare, înghesuite în vecinătatea Domului, catedrală ostentativă din Milano. Larg cunoscut că un centru al modei, Milano este un loc ideal pentru cumpărături. Milano este un oraș care produce multe sentimente extreme, la fel de extreme că și stilul de viață din oraș. Un ritm neobosit, frenetic, face parte atât din muncă, cât și din activitățile recreaționale, atât de mult încât este greu să stai nemișcat și să nu te lași copleșit de toate stimulentele culturale și sociale.

 Poate din acest motiv Milano este indispensabil, deoarece este imposibil să te simți atât de viu și de plin de energie când ești departe de oraș. Milano este întotdeauna cu un pas înainte : un laborator de experimente artistice și un loc de construcție pentru comportamentul social în continuă schimbare. Un oraș plin de contradicții, cu obiective turistice vechi și moderne, la modă sau în afară ei, de vârf sau de suburbie, de clasă mijlocie și de clasă muncitoare, dar întotdeauna ‘cool’.

Acestea sunt unele dintre cele mai interesante și vizitate atracții și obiective turistice din Milano.

 

 • Genova este un oraș de o frumusețe unică, șarmul și romantismul de aici, ascunse parcă în clădirile vechi și de-a lungul aleilor Orașului Vechi, captivând vizitatorii. Este un oraș care a văzut atât zile de glorie, cât și de mizerie, o atracție irezistibilă pentru vânătorii de contraste, turiști, aristi și aristocrați, în egală măsură, sosiți din întreagă Europa. Multitudinea de atracții turistice este completată de festivitățile religioase și laice, susținute pe toată perioadă anului, așa cum este procesiunea dedicată lui Sân Giovanni Battista, ținută de la catedrală Sân Lorenzo la Porto Antico, cu participarea Casacce, o fraternitate cu origini în Liguria. Un festival demn de menționat este și cel organizat în Palazzo Ducale și dedicat poeziei și muzicii și include, în general, mai multe expoziții și tururi ale orașului vechi.

 

 • Serravalle este o localitate situată în Republică europeană Sân Marino. Aici trăiesc aproximativ 9394 de locuitori – dintre care, în 2006, 2000 erau străini. Suprafața teritorială este de de 10.53 km². Serravalle este situat în vecinătatea Munților Apenini. Localitatea a fost menționată încă din 962 D.Hr., când era numită Castrum Olnani-satul ulmilor.

 Serravalle atrage doar un număr mic de turiști, care opresc mai ales pentru o scurtă vizită pentru a vedea Stadio Olimpico di Serravalle. Turiștii care vizitează zonă pot merge și în alte destinații mai populare aflate în apropiere (cum ar fi San Marino).

 

 • Lacul Garda este cel mai mare lac din Italia cu o circumferință de 144 km și o suprafața de 370 de km pătrați. Este un lac alpin, format în urma topirii ghețarilor la sfârșitul ultimei glaciațiuni. Lacul este situat în nordul Italiei, la jumătatea distanței dintre Veneția și Milano. Pe malurile sale se află numeroase localități din provinciile Brescia, Veronași Trento.

 

 • La fel că multe alte mari orașe ce s-au dezvoltat, de-a lungul timpului, în jurul unor cursuri de apa importante, Budapesta este și ea, o capitală separată în două părți distincte-Buda și Pestă-dispuse pe părțile opuse ale Dunării. Buda se ridica în partea de vest, răspândită pe colinele și parcurile verzi. Pestă, în schimb, se găsește pe malul estic al fluviului și este dispusă în cercuri concentrice, fiecare dintre acestea definindu-și clar teritoriul, până la momentul în care orașul a suferit o nouă extindere. Inelul interior marchează centrul orașului sau Belvaros, în districtul 5, loc ce constituie sufletul comunității. Cu toate acestea, Budapesta a păstrat câteva structuri atractive, începând de la podul cu lanțuri Szechenyi, capodoperă englezului William Tierney Clark, până la uimitorul district al castelelor, operă, bazilică Sfântul Ștefan sau Casă Parlamentului
PROGRAMUL EXCURSIEI

Ziua 1 

 • Plecarea din Chișinău ora 09:00

Ziua 2

 • Sosirea în Heviz. Cazarea în hotel. Heviz este cea mai veche și cea mai cunoscută stațiune balneară din Ungaria, cu vechime de peste 2000 de ani. Lacul Heviz este cel mai mare lac natural activ cu apă termală din lume cu o suprafață de 4,4 ha și un crater cu o adâncime de 38 m. 
 • Timp liber și relaxare în ape termale.

Ziua 3

 • Mic dejun. Eliberarea camerelor. Plecarea spre Ljubljana (Slovenia) sau Graz (Austria).
 • Excursie (cu ghid) – Tur panoramic și pietonal prin centrul orașului.
 • Timp liber. Plecarea spre Veneția (cazarea în hotel în orașul Mestre – 6 km de la Veneția).

Ziua 4

 • Mic dejun. Eliberarea camerelor. Excursie pietonală cu ghid prin cel mai romantic oraș al Italiei – Veneția. Veți putea admira renumita Piață San Marco înconjurată de cafenele și buticuri superbe, Palatul Dogilor, Basilica di San Marco, Marele Canal, Biserica Santa Maria Gloriosa dei Frari, San Giorgio Maggiore, faimosul Pod Rialto, Basilica Santa Maria della Salute, Palatul Grassi, Casa lui Marco Polo, etc.
 • Timp liber.
 • Plecarea (ora 16:00) spre Verona unde veți vizita Casa Julietei cu balconul unde Julieta l-a ascultat pe Romeo declarându-și dragostea, Arena, trei biserici, impresionante prin arhitectură, dimensiuni și vechime – San Fermo Maggiore, San Zeno și Anastasia. Deasemenea și Turnul Torre dei Lamberti din Piazza delle Erbe a Veronei.
 • Timp liber. Plecarea spre Milano. Cazarea la hotel (3 nopți).

Ziua 5

 • Mic dejun. Excursie panoramică și pietonală cu ghid prin Milano, unde o sa puteți admira Catedrala gotică Domul din Milano, Teatrul Scala, Castelul Sforzesco, Galeria Vittorio Emanuele II, Arcul Păcii, Vila Bonaparte, Turnul Velasca, Biserica San Lorenzo Maggiore, Palatul Regal, Clădirea Pirelli, Piața Catedralei din Milano etc.
 • Program liber, shopping.

Ziua 6

 • Mic dejun. Opțional – excursie pe o zi în unul din cele mai frumoase orașe italiene pe malul mării Mediterane – Genova, unde o sa admirați Teatrul Carlo Felice, Catedrala St. Lawrence, Palatul Dogilor, Palatul Sf. George, Biserica Sf. Andrei, Neptun, Vechiul Port, Farul din Genova, Piața Ferrari, Castello D Albertis, Acvariul din Genova, Porta Soprana și Casa lui Cristofor Columb etc.
 • Timp liber. Întoarcerea în Milano cu staționarea la unul din cele mai mari Outlet-uri din nordul Italiei SERRAVALLE (4 – 5 ore). Întoarcerea în Milano.

Ziua 7

 • Mic dejun, eliberarea camerelor. Plecarea spre Budapesta. Pe traseu staționarea în apropierea unuia din cele mai frumoase Lacuri a Italiei Garda (popas 1 ora).
 • Continuarea traseului spre Budapesta. Seara sosirea în Budapesta. Cazarea la hotel.

Ziua 8

 • Mic dejun, eliberarea camerelor. Excursie – Tur panoramic și pietonal prin Budapesta (cu ghid): Piața Eroilor, castelul Huniarzilor, Bulevardul Andrassy, Catedrala Sf. Stefan, Podul cu Lanțuri, Parlamentul, Citadela etc.
 • Program liber. *Opțional – Croazieră pe Dunăre.

*Opțional – Cel mai îndrăgit program în Budapesta “Croaziera pe Dunăre” (15 euro) . Dunărea oferă o șansă unică pentru Budapesta, față de alte capitale europene, o panoramă strălucitoare și captivantă. Croaziera se face seara în nocturnă și are o durată de o oră timp în care se realizează un tur panoramic prin centrul orașului și în zona celor 7 poduri dunărene, precum și în zona celor mai deosebite vestigii medievale monumentale, iluminate fascinant cu reflectoare și jocuri de lumini, care aparțin de Patrimoniul Mondial Cultural ocrotit de UNESCO.

 • Plecarea spre Chișinău.

Ziua 9 

 • Sosirea în Chișinău orientativ ora 15:00

 

ÎN PREȚ ESTE INCLUS:

 • 6 nopți cazare la Hotel 3* (1 n. Heviz, 1 n. Mestre (Veneția) 3 n. Milano și 1 n. Budapesta)
 • Mic dejun
 • Excursii panoramice și pietonale
 • Transportul confortabil tur – retur și pe tot parcursul programului excursional (Chișinău – Heviz – Liubliana – Mestre -Veneția – Verona – Milano – Lacul Garda – Budapesta – Chișinău)
 • Asigurarea medicală
 • Servicii ghid vorbitori de limba rusă sau română
 • Însoțitor de grup

 

ÎN PREȚ NU SUNT INCLUSE:

 • Programele opționale Genova – 35 euro, Croazieră pe Dunăre – 15 euro, tichetele la transportul public și bărcile pe apă (1- 5 euro/pers) prin orașe, intrările la muzee și obiectivele turistice
 • Prânzul și cina
 • Cheltuielile personale

ATENȚIE

Panda Tur își asumă dreptul de a schimba ordinea vizitării orașelor, orele de pornire și traseul în sine, în dependență de transportul închiriat, nr. de turiști, condiții meteo, evenimente sau alte motive neprevăzute.

022 78-19-19

069-44-04-00

SUNĂ ACUM

349 Euro


Achitarea se face în lei conform cursului de vânzare VictoriaBank  +1%

Solicită un apel pentru informație adițională

VEZI ȘI ACESTE OFERTE

Excursie Iași (22 martie)

Sibiu + Sighișoara + Făgăraș (22 martie)

Excursie + Shopping Odessa (23 Martie)

Excursie Iași (23 martie)

9 Mănăstiri (23 martie)

Excursie Iași (24 martie)

Tiraspol + Chițcani + Bender (24 Martie)

Excursie Iași (29 martie)

CONTACTE

 •   Chișinău, Vasile Alecsandri 121

 •    Telefon: 022 78-19-19

 •    Mobil: 069 44-04-00

 •    Mail: [email protected]

 • Prețurile indicate pe site sunt actuale la ziua publicării și pot suferi modificări în dependență de data plecării și componența pachetului turistic.

 

 • Orele de plecare/sosire sunt indicate aproximativ și pot suferi modificări în dependență de vamă/trafic/condiții climaterice etc.

© Copyright 2019 by Panda Tur - Made With In Moldova

Panda Tur: 022 78-19-19 / 069-44-04-00