Primele oferte turistice pentru sărbătorile de iarnă 2015-2016

Deşi până la sărbătorile de iarnă au mai rămas aproape trei luni, agenţiile de turism din Capitală au pus deja la bătăie ofertele, atât pentru noaptea dintre ani, cât și pentru tradiționalul Crăciun.

Încă de la începutul lunii octombrie, agențiile de turism au lansat oferte pentru cei care doresc să-și petreacă sărbătorile de iarnă departe de frigurile din Moldova.

„Pentru revelion avem zona Caraibe, Dominicana, Cuba, zone pe care le sunt cunoscute publicului din Moldova.Un sejur de șapte zile all inclusive în noaptea de revelion porneşte de la 1399 de persoană”, a informat directoarea agenţiei de turism, Patricia Andronache.

Persoanele care dispun de un concediu mai lung, se pot odihni în Asia o perioadă de 21 de zile. Ce-i drept, preţurile sunt cam piperate.

Cei care vor să-şi surprindă picii de sărbători pot pleda pentru ţara lui Moş Crăciun.

„Un Crăciun de poveste în Laponia, în ţara lui Moş Crăciun. E un program de patru nopţi cinci zile. E un program interesant, pentru că copii au şansa să facă cunoştiinţă cu casa lui Moş Crăciun, cu elfii. Un program de acest gen pornește de la 1390 de persoană”, a adăugat directoarea agenţiei de turism, Patricia Andronache.

Dacă v-ați speriat de prețurile cosmice, vă putem spune că sunt şi oferte la doar 100 de euro. Cu această sumă veţi putea petrece noapte dintre ani pe meleagurile ucrainene.

„Ținând cont de situația pe care au avut-o ei până acum și care o au și la moment cu grivna, prețul este în jur de o sută de euro de persoană”, a spus directorul agenţiei de turism, Ion Curmei.

Reprezentanții agențiilor de turism spun că Bulgaria rămâne la fel de cotată ca și în anii precedenți. În cazul în care veţi face o rezervare din timp, vă puteţi odihni la un preț destul de accesibil.

„Avem oferte în Bulgaria, în Bansko. În Bansko prețul este de 154 de euro de persoană, cazarea cinci nopți și șase zile, transport inclus , micul dejun este inclus”, a menționat directorul agenţiei de turism, Ion Curmei.

Totuşi, România rămâne pe primul loc în clasamentul vacanțelor de iarnă pentru moldoveni.

„România este mai solicitată în primul rând din cauza prețurilor pentru că este mai aproape, transportul este mai ieftin și cazarea mai ieftină”, a adăugat directorul agenţiei de turism, Ion Curmei.

Deşi sunt multe oferte, majoritatea moldovenilor, tradiţional, preferă să-şi petreacă sărbătorile în sânul familiei.

 

http://www.canal2.md/news/primele-oferte-turistice-pentru-sarbatorile-de-iarna-2015-2016_29975.html

GDPR