Chișinău → Moscova

de la 59€
de la 59€
Сохранить в Список желаний

Adding item to wishlist requires an account

1247


  • Оплата производится в ЛЕЯХ по курсу Victoriabank + 1,75% со дня оплаты.

Detalii Zbor Chișinău - Moscova

Pentru a cumpăra bilete de avion spre Moscova din Chișinău, alegeți datele necesare în câmpul de căutare. Sistemul pandatur.md va selecta variantele posibile de zbor, făcând selecția biletelor avia nu doar după prețurile standard, ci și în baza diverselor promoții și oferte speciale ale numeroase companii aeriene.

În dependență de sezon și numărul de călători, prețurile la bilete de avion din Chișinău spre Moscova se modifică în permanență, dar la noi puteți găsi cea mai ieftină ofertă pentru această cursă. Dinamica prețurilor este următoarea — ca să puteți obține cel mai mic preț, este necesar să procurați biletele cu 2 luni înaintea zborului, deoarece în următoarele luni prețul acestora se va majora.

DE CE SĂ OPTAȚI PENTRU A FACE O REZERVARE PE PANDATUR.MD?

Sutem o echipă de profesioniști și misiunea noastră este să ne dedicăm integral clienţilor noştri. Ne concentrăm pe îmbunătățirea serviciilor și satisfacerea maximă a nevoilor și cerințelor Dumneavoastră.

Prețurile afișate pe site sunt reale, deoarece pandatur.md este conectat la sistemele mondiale de distribuție a datelor, ceea ce ne permite să vedem și monitorizăm în timp real prețurile la orice companie aeriană.

Instrumentele de filtrare a informației despre zboruri vă permit să alegi cea mai convenabilă cursă. pandatur.md — este un instrument simplu, comod și modern de căutare și procurare a biletelor de avion online.

Pe pandatur.md găsești bilete de avion absolut la orice companie aeriană, fie ce oferă curse regulate, sau care oferă curse lowcost. La noi găsiți bilete de avion spre orice destinație din lume.

pandatur.md funcționează 24/7. Puteți achiziționa bilete de avion la orice ora vă este comod, fără a fi necesar de a vă deplasa la o agenție, comod, simplu și rapid. 

Pe pandatur.md găsiți informația integrală despre cursa selectată: escale, tipuri de escală, durata escalelor, bagaje, rating-ul zborului și a companiei aeriene ce efectuează cursa, termenii și condițiile de utilizare și multe alte informații utile.

CUM CĂUTAȚI ȘI PROCURAȚI BILETE DE AVION DIN CHIȘINĂU CĂTRE MOSCOVA ?

Aflați care bilete sunt disponibile – indicați datele deplasării și faceți click pe «Caută bilet»

pandatur.md va verifica disponibilitatea și prețul biletelor la agențiile de încredere

Plata pentru biletele de avion o puteți face prin 2 modalități de plata.

Vă oferim 2 modalități de plată: în numerar în oficiu sau online cu card bancar.

Biletul electronic va ajunge în 15 minute pe e-mailul Dvs.

Puteți fi siguri că cumpărați biletele la cel mai mic preț posibil, întrucât noi am comparat prețurile între cele mai mari internet-agenții

GDPR