Vacanțe de toamnă la prețuri reduse

Moldovenii vor să scape de timpul mohorât şi prin ultimele oferte la mare. Agenţiile de turism se întrec în oferte tentante, iar cei care visează la litoralul grecesc plătesc acum cu 70 la sută mai puţin decât în lunile de vară. Un autocar plin a pornit astăzi din Chişinău spre Grecia.

Nicolai Bordeianu şi soţia sa vor petrece pentru prima dată o vacanţă în Grecia.

Zeci de moldoveni au decis să fugă de vremea posomorâtă din ţara lor şi să facă o escapadă pe litoralul grecesc.

În acest an, ofertele de toamnă sunt la mare căutare, spun operatorii turistici. Cei care vor să petreacă o săptămână la mare în Grecia, într-un hotel de cinci stele, all inclusive, cu transport tur-retur şi asigurare medicală trebuie să pregătească în jur de 250 de euro, faţă de o mie de euro cât costa în lunile de vară. Ofertele pentru Turcia sunt un pic mai scumpe decât în Grecia.

”În comparaţie cu anul trecut, pentru lunile septembrie şi octombrie sunt cu mult mai mulţi turişti, cam cu 50 la sută”, a afirmat directorul agenţiei de turism, Ion Curmei.

Pentru clienţii cu venituri mai mari, agenţiile de turism au oferte pentru destinaţii exotice. Costul pentru o astfel de vacanţă este de cel puţin 500 de euro.

GDPR