Zile numărate până va veni iarna în calendar

Mai sunt zile numărate până va veni iarna în calendar. Așa că, cei care vor să plece în vacanță, deja au dat năvală la agențiile de turism. Unii au optat pentru distracțiile la munte, cu multă zăpadă și schiat. Alții, care încă nu s-au săturat de soare, au ales destinațiile exotice, Maldive, Tailanda sau Egipt. Dacă sunteți în căutarea ofertelor cu prețuri accesibile să știți că trebuie să evitați ofertele pentru noaptea de revelion, întrucât riscați să plătiți triplu pentru aceeași vacanță.

Orice vacanță de iarnă te duce cu gândul la Moș Crăciun, așa că cei care visează să-l vadă pe cel mai îndrăgit bătrânel din lume, atunci…

 

Mariana GRAJDINEANU, AGENT DE TURISM: “Pot merge în Laponia…”

 

Pentru a avea parte și de excursii în Laponia, trebuie să mai scoateți bani din buzunar. În acest an, moldovenii au ales mai mult vacanțe la munte, spun agenții de turism. Ofertele în România, Ucraina, Bulgaria și Ungaria, toate sunt la mare căutare.

 

Pentru o vacanță într-o pensiune din apropiere de Poiana Brașov, din România, veți plăti de la 70 de euro. Prețul include transportul tur-retur, cazarea pentru 3 nopți și 4 zile, asigurarea medicală, dar câteva excursii. Totodată, trebuie să țineți cont de faptul că odată cu numărul stelelor la hotel, crește și prețul. Așa că pentru o priveliște de vis, veți fi nevoiți să cheltuiți mai mult.

 

Mariana GRAJDINEANU, AGENT DE TURISM: “Hotelul se află în munți, la o altidudine de 1400 de metri…”

 

Dacă preferați să vă petreceți nopțile în cabană, atunci Ucraina ar fi una dintre cele mai potrivite destinații. Acolo, prețul începe de la 110 euro, care include 2 mese, cheltuielile pentru transport și cazare. Agenții de turism menționează că prețul ofertelor crește de câteva ori, dacă planificați o vacanță pentru a sărbători revelionul în altă țară.

 

Astfel, o oferta de 125 de euro, în noaptea dintre ani ajunge pâna la 500 de euro. Există însă oferte cu mai multe zerouri, adică vacanțele în țările exotice.  Olesea și Ion Andros au optat pentru Tailanda în acest an. O vacanță destul de costisitoare, spun ei, dar care merită. Soare, mare și plaja cât vezi cu ochii. De toate acestea se vor bucura cei care au ales să se odihneasca în Maldive, Dubai sau Egipt.

 

Iar dacă vreți în plină iarnă să plecați în Maldive, atunci să știți că prețul începe de la 750 de euro pentru persoană. Totodată, agenții de turism atenționează că cei care au rezervat vacanțele până la 1 decembrie, au avut parte de reduceri până la 40 la sută.

 

http://protv.md/stiri/actualitate/mai-sunt-zile-numarate-pana-va-veni-iarna-in-calendar-asa-ca-cei–1686111.html

GDPR