Plecări

Tot ce există în India este creat din dragoste. Dragostea față de știință și adevăr ne permite astăzi să admirăm observatorul Jantar Mantar din Jaipur. Datorită bhakti, iubirea față de Dumnezeu, oamenii au ridicat templele Vrindavan, Templul Lotusului și Akshardham în Delhi. Dragostea față de soții a fost realizată într-un palat magnific, Hawa Mahal, unde trăiau femeile haremului. Un exemplu clasic al iubirii este cel datorat căruia ne putem bucura de mormântul Taj Mahal. Și în cazul nostru, iubirea pentru călătorii este de obicei ceea ce declanșează dragostea pentru India. Programul este completat de vizitarea rezervației Ranthambore, unde veți urma urmele tigrului indian.

 

Tur garantat în India + viză pentru India cadou

 

Atracții turistice vizitate:

 • Delhi: Porțile Indiei, Palatul Prezidențial, Templul Lotusului (exterior), Minaretul Qutub Minar, Templul Akshardham.
 • Safari Ranthambore în junglă în căutarea tigrului.
 • Jaipur: Fortul Amber, urcuș la fort pe elefant, Palatul orașului, Templul Birla, Observatorul (Jantar Mantar), Palatul Vânturilor (Hawa Mahal).
 • Agra: Taj Mahal, Fortul Agra, Mausoleul Itimad-ud-Daulah, Mormântul lui Akbar (Sikandra), Abaneri (Fântâna treptată), Templul Zeiței Fericirii (Harshita Mata) și Fatehpur Sikri.
 • Vrindavan: Templul ISCON și Templul Prema.

 

Program:

Ziua 1. Joi. Plecare spre Delhi (Zbor internațional).

Sosirea în Delhi cu un zbor regulat al uneia dintre companiile aeriene internaționale. După formalitățile de sosire și recuperarea bagajelor la Aeroportul New Delhi (Terminalul-3), întâlnire cu reprezentantul nostru. Vi se va oferi o primire tradițională indiană, "Swagat", cu o ghirlandă de flori. După întâmpinare, transfer și cazare la hotel. Pauză scurtă.

*Notă: Hotelul este confirmat începând cu ora 13:00 joi, iar programul turistic începe vineri.

 

Ziua 2. Vineri. Delhi.

La ora 09:00, după micul dejun, tur de oraș în Delhi. Delhi - capitala Indiei moderne. Numeroase dinastii și conducători au înflorit pe aceste pământuri regale în ultimele trei mii de ani. Moștenirea lor trăiește în numeroasele monumente, de la mausoleul regilor Lodi din secolul al XIII-lea la clădirile Imperiului Britanic, precum Parlamentul sau Palatul Prezidențial. Programul include vizitarea Porților Indiei, a Palatului Prezidențial și a clădirilor guvernamentale (exterior), a Templului Lotusului (exterior) și a Templului Akshardham, precum și a minaretului Qutub. Templul Lotusului (închis în fiecare luni) este unul dintre cele mai uimitoare temple din India. Construit sub forma unei flori de lotus, este cel mai mare și mai frumos templu bahai și servește ca simbol pentru adepții acestei credințe din întreaga lume. Un alt loc de cult este minaretul Qutub, înalt de 72 de metri, construit între secolele XII și XIV, decorat cu caligrafie și simbol al stăpânirii musulmane în Delhi. Apoi, vom vizita Akshardham - unul dintre cele mai grandioase temple hinduse din lume, înscris în Cartea Recordurilor Guinness. Palatul are o înălțime de 42 m, lățimea și lungimea de 94 și 106 m. Este decorat cu 234 de coloane, 9 domuri mărețe, 20 de turnulețe pătrate și peste 20 de mii de statui. În jurul clădirii se află figuri ale a 148 de elefanți. Partea exterioară a templelor este acoperită cu piatră roz, simbolizând dragostea, iar partea interioară - cu marmură albă, ca semn al puretății și Absolutului. De fapt, nu este doar un templu, ci un întreg complex cu o fântână muzicală, sculpturi, canale pe care poți pluti cu barca. Noapte și cină la hotel în Delhi.

 

Ziua 3. Sâmbătă. Delhi - Sawai Madhopur (Ranthambore) (Plecare cu trenul Jan Shatabdi 13:20 / Sosire 18:02)

După micul dejun, timp liber, apoi transfer la gara de cale ferată pentru a lua trenul către Ranthambore. Parcul Național Ranthambore este situat în statul Rajasthan și acoperă o suprafață de aproximativ 400 de kilometri pătrați. Peisajul parcului este format din munții Vindhya și Aravalli, precum și marginile deșertului Thar. Principalele sale atracții includ rezervația de tigri, vechea cetate și lacul pitoresc. Tigrii pot fi întâlniți cu ușurință aici în timpul safariului pe tot parcursul zilei. Din secolul al XII-lea până în 1955, anul declarării Ranthambore ca parc național, teritoriul a fost proprietatea de vânătoare a maharajahilor indieni. La sosire, întâlnire la gară. Cazare la hotel. Noapte și cină în Ranthambore.

 

Ziua 4. Duminică. Sawai Madhopur. Parcul Național Ranthambore (safari).

Dimineața devreme și în a doua parte a zilei, se va organiza un safari în junglă. Parcul Național Ranthambore este unul dintre cele mai de succes proiecte de conservare a populației de tigri din India. Conform ultimului recensământ, aici trăiesc în total 28 de tigri în libertate, iar câțiva dintre ei îi vom vedea cu ajutorul ghizilor. Seara, va fi posibilitatea de a face o plimbare de seară prin verdeața răcoroasă a junglei. După cină, timp liber, cazare la hotel.

 

Ziua 5. Luni. Sawai Madhopur - Jaipur (Deplasare 4,5 ore).

Dimineața devreme, după micul dejun, excursie la fortul Ranthambore. Fortul a fost construit în secolele al X-lea și al XIII-lea și a fost un avanpost important pe rutele comerciale dintre India de Nord și India Centrală. În secolul al XVI-lea, fortul Ranthambore a fost abandonat, iar singurii săi locuitori permanenți de atunci sunt maimuțele langur. Aici se simt ca stăpâni deplini.

Teritoriul așezării este destul de mare, lungimea zidurilor fortului depășește cinci kilometri. Se pot explora ruinele antice timp de mai multe zile, dar ne vom atinge doar de cele mai interesante.

Apoi, plecare către Jaipur, capitala statului Rajasthan. Jaipur, legendarul "Oraș Roz", capitala Rajasthanului. Maharaja Jai Singh II l-a construit inițial în galben, dar la mijlocul secolului al XIX-lea, în onoarea vizitei prințului englez Albert, toate clădirile au fost vopsite în roz - culoarea tradițională a ospitalității. Jaipur vă va oferi multe momente plăcute, dacă veți plimba pe străzile sale de piatră roz, veți simți strălucirea în dezvoltare a sari-urilor de mătase, veți trece prin curți cu uși înguste, decorate cu svastici, aducând bunăstare și noroc în casele indiene. Cazare la hotel în Jaipur, noapte și cină în hotel.

 

Ziua 6. Marți. Jaipur.

Mic dejun la hotel. Dimineața - excursie la Fortul Amber (Fortul de Chihlimbar). Fortul Amber este situat la 11 km la nord de Jaipur. Acolo, pe dealurile Aravalli, odinioară se afla vechea capitală a statului Jaipur. Construcția magnificului fort-palat a început în 1592 sub conducerea maharajahului Man Singh. Fortul reprezintă un complex grandios de palate, pavilioane, grădini și temple. Deasupra tuturor se înalță un palat-fort de culoare medie. Veți putea simți magia vremurilor trecute, urcând pe spatele elefanților până în vârful fortului. Pe traseu, urechile vă vor fi încântate de muzicieni. De la vârful apartamentelor maharajahului se deschide o vedere uimitoare asupra defileului îngust. În cea de-a doua parte a zilei - turul orașului cu vizitarea observatorului unic Jantar Mantar, o construcție magnifică construită de raja Jai Singh în 1728, care adăpostește cele mai mari ceasuri solare din lume, și a Palatului orașului, în muzeele căruia puteți vedea colecții frumoase de costume mogule, arme și pictură în miniatură. Vizitați și Havă Mahal (Palatul Vânturilor). Este un edificiu cu cinci etaje din piatră roz, decorat cu coloane și balcoane, construit în 1799. Reliefurile complexe ale palatului, cu mii de ferestre cu grilaje pe fațada sculptată, sunt considerate simbolul Jaipurului.

Jaipur este faimos pentru țesături și este, de asemenea, centrul principal al bijuteriilor din India, nu întâmplător aici are loc anualul Târg Internațional al Piatrelor Prețioase și Bijuteriilor. Veți putea aprecia rafinamentul bijuteriilor locale, vizitând un atelier de bijuterie. Veți merge și la o fabrică de textile, unde veți fi uimiți de arta magică a imprimeurii indiene pe țesături. Femeile pot încerca adevăratele sari indiene, iar domnii tradiționalele haine indiene - kurta.

Seara în Jaipur, vom vizita Templul Birla. Templul Lakshmi-Narayana, cunoscut și sub numele de Birla Mandir, este o minune arhitecturală modernă. Templul magnific este situat la poalele dealului Moti Dungri din Jaipur. Construit integral din marmură albă de înaltă calitate, templul este înconjurat de sculpturi și statui sculptate ale zeilor. Este dedicat zeiței Lakshmi și zeului Narayana. Cele trei domuri principale ale templului reprezintă o prezentare clară a Indiei seculare, ilustrând diferitele abordări față de diferitele religii ale națiunii. Templul găzduiește mai multe statui frumos realizate ale lui Ganesha și a altor zei hinduși. Împreună cu statuile zeilor, aici puteți găsi și statui ale marilor gânditori și filozofi, precum Buddha și Socrate. Noapte și cină la hotel în Jaipur.

 

 

Ziua 7. Miercuri. Jaipur – Galta Ji – Abaneri – Fatehpur Sikri – Agra (250 km – 6 ore)

După micul dejun devreme, plecăm de la hotel. Destinația finală a călătoriei de astăzi este orașul Agra. Dar prima oprire este la complexul de temple Galta Ji, numit și Templul Maimuțelor, la 10 km de Jaipur. Este remarcabil prin arhitectura sa neobișnuită, izvoarele sacre și întreaga populație de maimuțe. Complexul de temple constă din Templul Principal și Templul Soarelui, precum și dintr-o serie de bazine sacre, în care vin numeroși pelerini din întreaga Indiei. Galta Ji este un adevărat regat al maimuțelor, care se simt aici ca niște stăpâni adevărați.

La Abaneri, veți descoperi fântâna în trepte - Chand Baori, construită în secolul al VII-lea. Aspectul fântânii Chand Baori este uimitor - astfel de fântâni au fost construite doar în India, astfel că puteți vedea o arhitectură similară doar aici. Chand Baori este și cea mai adâncă fântână de acest tip. Această construcție minunată, formată din mii de trepte care coboară spre apă, este dificil de crezut că este doar o fântână, menită să îndeplinească un singur scop, acela de a oferi oamenilor apă. Veți vedea și Templul Harshat Mata (Zeita Fericirii) cu arhitectură indiană medievală și veți ajunge în "orașul mort" Fatehpur Sikri. Fatehpur Sikri este un oraș construit într-un loc pustiu din nisip roșu de împăratul Akbar, fiind doar o umbră a trecutului său măreț. A fost o scurtă perioadă capitala Marilor Moguli, după care locuitorii l-au părăsit din cauza lipsei de apă. Poate datorită acestui fapt putem vedea astăzi această frumusețe în întreaga sa splendoare. Sosirea în Agra și cazare la hotel, cină la hotelul din Agra.

 

Ziua 8. Joi. Agra.

După micul dejun, excursie în Agra, orașul magnific, fosta capitală a Imperiului Marilor Moguli. Agra continuă să atragă căutători de frumusețe din întreaga lume, bucurându-se de Taj Mahal. Taj Mahal a fost construit de marele împărat mogul Shah Jahan în memoria soției sale iubite, Mumtaz. Palatul a fost construit de 20.000 de artizani în decurs de 22 de ani. O mie de elefanți au transportat marmura albă pentru construcție. Negustorii din Tibet, Persia și Rusia trimiteau bijuterii pentru decorarea sa. Ornamentul floral din sidef, agată, malachit, opal și obsidian, încorporat cu măiestrie în simetria perfectă a palatului de culoare albastră, lasă senzația de ușurință și gravitate. Apoi, călătorie la Fortul Agra, construit în 1565 ca fortăreață militară de împăratul Akbar. Aici, Shah Jahan și-a petrecut ultimii ani ai vieții sale în captivitate, trădat perfid de fiul său, privind din fereastra camerei sale la Taj Mahal-ul alb. Zidurile imense ale fortului ascund construcții arhitecturale magnifice - capodopere ale meșteșugarilor indieni și musulmani. În a doua parte a zilei, vizitarea încă unui monument grandios al arhitecturii mogulilor, mormântul împăratului Akbar în Sikandra. Apoi, vizita la Itimad-ud-Daulah - o mică și elegantă criptă parcului, Itimad-ud-Daulah, trezorierul împăraților, a fost construită de fiica sa Nur Jahan, soția iubită a împăratului Jahangir. Construcția a început în 1622 și a durat șase ani. În criptă se îmbină marmura albă, mozaicul colorat, inserții de piatră și grilaje. În stilul său, este cea mai inovatoare construcție mogulă a secolului al XVII-lea, având trăsături de tranziție de la clădirile masive din nisip roșu din timpul lui Akbar la clădirile senzuale și sofisticate ale erei lui Shah Jahan (Taj Mahal). După un program de excursii bogat, veți putea vizita un atelier de marmură, unde sunt realizate piese de mobilier și suveniruri din marmură încrustată cu pietre semiprețioase. Aceasta este o oportunitate unică de a privi meșterii care își transmit abilitățile de-a lungul secolelor. Întoarcere la hotel. Noapte și cină la hotelul din Agra.

OPȚIONAL: Spectacol teatral în Agra

„Mohabbat De Taj” este o frumoasă sagă a iubirii. Spectacolul relatează despre legenda dragostei regale, costumele vii, cântecele și dansurile captivante, iar pe scenă apare cea mai mare copie a Taj Mahal-ului din lume. Spectacolul prezintă povestea iubirii împăratului Shah Jahan și a Mumtaz Mahal, precum și povestea creării Taj Mahal-ului. În preț este inclusă și o traducere audio în limba rusă.
Durata spectacolului - 80 de minute.

Preț: 65 EUR per persoană (Bilete categoria Gold).

 

Ziua 9. Vineri. Agra – Vrindavan – Delhi. (220 km – 5 ore)

După micul dejun, timp liber. În a doua jumătate a zilei, transfer la Delhi, cu o oprire la Vrindavan, denumit „orașul celor cinci mii de temple”. Vrindavan este un loc sfânt de pelerinaj pentru urmașii vaișnavismului, legat de nașterea și copilăria lui Krishna (templele sunt închise între 12:00 și 16:00). Vom vizita complexul spiritual Prem Mandir și Templul Societății Conștiinței lui Krishna.

La sfârșitul programului (dacă timpul permite), veți vizita Bangla Sahib, faimoasa gurdwara (templu sikh) cunoscută pentru legătura sa cu al optulea guru sikh, Guru Har Krishan. În complex se află un mare lac numit „Sarovar”, a cărui apă este considerată sacră de sikhuri și cunoscută sub numele de „amrit”. Gurdwara a fost construită de generalul sikh Sardar Bhagel Singh în 1783, împreună cu alte nouă temple sikh construite în timpul domniei împăratului mogul Shah Alam. Pe drum spre aeroport, este prevăzută o oprire pentru cină. (Cazare la hotel nu este inclusă).

 

Ziua 10. Sâmbătă. Plecare din Delhi (Zbor internațional)

 • Prețul este pentru o persoană în cameră dublă.
 • Preț pentru cameră single - 1484 €.
 • Pat suplimentar - 1019 €.

Noapte suplimentară de cazare la Delhi (Opțional):

 • Cameră single - 90 €.
 • Cameră dublă/twin - 95 €.
 • Pat suplimentar - 25 €.
 • Cină suplimentară la hotel - 18 €.
 • Transfer suplimentar - 35 € pentru o mașină până la 2 persoane / 45 € pentru o mașină până la 4 persoane.

Taxa obligatorie pentru Cina de Crăciun la 24.12.2023: 90 euro/persoană.

Taxa obligatorie pentru Cina de Revelion la 31.12.2023: 115 euro/persoană.

 

Prețul include:

 • 8 nopți cazare.
 • 8 mic dejunuri și 7 cine
 • Prânz în Ranthambore
 • Transport cu aer condiționat pe traseu
 • Ghid în limba rusă
 • Bilet de tren Delhi – Sawai Madhopur într-un vagon cu aer condiționat
 • Safari în grup dimineața și seara în Ranthambore
 • Plimbare cu elefantul în Jaipur
 • Bilete de intrare la monumente arhitecturale.
 • Toate taxele și impozitele
 • Transfer de grup la sosire de joi de la 12:00 la 07:00 vineri dimineața. Dacă clientul sosește la o altă oră, atunci este necesar să rezervați un transfer individual.
  • Transfer de grup în ziua încheierii excursiei la aeroport sau la un hotel din apropierea aeroportului (dacă clientul a mai achiziționat o noapte de cazare în Delhi).

 

Prețul nu include:

 • Zboruri
 • Cheltuieli personale.
 • Transport în zilele libere
 • Bacșiș pentru ghid și șofer
 • Asigurarea medicală.

Viza pentru India este oferită cadou.

 

Hotelurile estimate în program:

 • Delhi - Golden Tulip Suites sau similar
 • Ranthambore - Shergarh / Angan Resort sau similar
 • Jaipur - Rudra Vilas / Park Ocean / Zone by Park sau similar
 • Agra - Royal Regent / Howard Fern sau similar

 

Compania își rezervă dreptul de a schimba hotelurile în funcție de respectarea standardelor, în cazul în care camerele în hotelurile specificate sunt ocupate. Check-in-ul standard în hoteluri este la ora 13:00, iar check-out-ul la ora 12:00. Timpul de deplasare este indicativ și poate varia în funcție de trafic.

Servicii adiționale

 • Доплата за номер SGL (355.0 )

Turul include:

Servicii de cazare:
1adl
Tipul alimentării Mic dejun + cină
Nr. nopți 8
Cazare 01.02.2024
Plecare 09.02.2024

Modificați datele de căutare:

Țara
Pachet
Locul plecării
Tipul programei
de la
pînă la
alegere excursie
Adulți
Copii
Tur
Trimite pe Email: