București + Therme București

Locul Pornirii & Întoarcerii

Iași, Chișinău

Ora pornirii

 • Excursii

Țara

România

Stațiune

București

Tipul alimentării

Fără Masă

Alegeți o excursie

Plecări

Detaliile turului:

 
Locul și ora pornirii:

 • Chișinău – str. Circului 33 (parcare Circul din Chișinău) – 23:00

 

Prețul include:

 • Transport tur-retur
 • Cazare 1 noapte pensiune/hotel/motel
 • Ghid licențiat
 • Asigurarea medicală
 • Excursiile indicate în program

 

Prețul nu include:

 • Biletele pentru intrări în obiective turistice
 • Cheltuielile personale
 • Mesele

 

Serviciile adiționale:

 • Cameră single (30 euro)
 • Loc în primele 5 rânduri în autocar (10 euro)
 • Loc adițional în autocar (40 euro)
 • Ghid în limbi străine (200 euro)
 • Pentru seniori, vârsta > 66 ani, se achită taxă suplimentară pentru asigurarea medicală (5 euro)
    

Note:
În cazul în care clientul este singur și nu a achitat pentru cameră single, v-a fi repartizat în cameră cu un alt turist sau turiști. Dacă până la ziua plecării compania de turism nu are clienți care la fel sunt singuri și au achitat preț standart, clientul este obligat în acest caz să achite suplimentar pentru cameră single.

 

Program: 


Ziua 1. Chișinău – București (cca. 470 km)
Întâlnire cu ghidul însotitor la ora 22:30, parcarea Circului din Chișinău pentru îmbarcarea în autocar. Plecare la ora 23:00 pe ruta: Chișinău – București.
 
Ziua 2. București
Sosire în București.  

Vom vizita următoarele obiective turistice:

Monumentul Kilometrul zero localizat în centrul Bucureștiului, a fost conceput de arhitectul Octav Doicescu în colaborare cu sculptorul Constantin Baraschi în 1936. Monumentul de la Kilometrul 0 este un bazin în centrul căruia se află o roză a vânturilor, între razele căreia sunt gravate denumirile principalelor provincii istorice românești: Ardeal, Banat, Basarabia, Bucovina, Dobrogea, Moldova, Muntenia și Oltenia. Ce vedem în prezent, nu este forma originală a monumentului, ci o refacere parțială, în sensul că doar fundul bazinului și roza vânturilor corespunde originalului. În centrul rozei, este plasată o sferă încinsă pe circumferință cu un brâu pe care sunt reprezentate semnele zodiacului, iar pe lateralele de piatră ale bazinului în care stă puțin scufundată roza sunt săpate denumirile unor orașe ale României și distanțele, pornind din Kilometrul 0 până la ele. Printre orașele ale căror denumiri sunt gravate pe acesta se numără și Chișinău, Orhei, Tighina, precum și Silistra și Bazargic azi Dobrici din Bulgaria, care au făcut parte din România Mare din 1913 până în 1940.

Centrul Vechi Istoric este o parte a cartierului Centrul Civic. Aici se găsesc Curtea Veche, Hanul lui Manuc, bisericile Stavropoleos și Sfântul Anton, ca și numeroase alte clădiri vechi declarate monumente istorice. În centrul istoric, în Piața Bisericii Sfântul Gheorghe-Nou, este amplasat kilometrul zero (oficial) al României. Pe lângă spațiul verde oferit de Parcul Sfântul Gheorghe creat în jurul Bisericii „Sf. Gheorghe Nou” mai este și Parcul Colțea în care este amplasată Fântâna Vioara Spartă.

Palatul CEC a fost construit pe locul vechii biserici „Sf. Ioan cel Mare”. CEC-ul ca instituţie a fost înființat în anul 1864 printr-o lege inițiată de către Alexandru Ioan Cuza. Piatra de temelie a Palatului CEC a fost pusă în 8 iulie 1897, în prezența Regelui Carol I al României și a Reginei Elisabeta. Realizat după planurile arhitectului Paul Gottereau, cu elemente specifice din arhitectura franceză de la sfârșitul secolului XIX, Palatul CEC a fost terminat în anul 1900 devenind un adevărat simbol al Căii Victoriei.

Palatul Parlamentului (din exterior) măsoară 270 m pe 240 m, 84 m înălțime, și 92 m sub pământ realizat în spiritul arhitecturii realist socialiste. Are 9 niveluri la suprafață și alte 9 subterane. Conform World Records Academy, Palatul Parlamentului este a treia cea mai mare clădire administrativă pentru uz civil ca suprafață din lume, cea mai scumpă clădire administrativă din lume, și cea mai grea clădire din lume.

Piața Constituției se află față în față cu Palatul Parlamentului. Este unul dintre cele mai bune locuri pentru organizarea de concerte și parade din București. Piața este, de asemenea, folosită  pentru organizarea petrecerii de Anul Nou și pentru a găzdui parade militare în cinstea Zilei Naționale a României.

Piața Unirii unul dintre cele mai cunoscute locuri din Capitală, este numită astfel datorită Micii Uniri de la 1859. Pe 24 ianuarie 1959, la 100 de ani de la Unirea înfăptuită de Alexandru Ioan Cuza, între Țara Românească și Moldova, cea mai mare intersecție din București a devenit „Piața Unirii”. Anterior, ea fusese numită Piața 28 martie (în 1948 la această dată au avut loc primele alegeri pentru Marea Adunare Națională), Piața Mare a Bucureștilor (în secolul al XIX-lea), Piața Națiunii (în epoca Marii Uniri de la 1918), Piața 6 septembrie (Regele Mihai a urcat pe tron în această zi, în 1940).

Arcul de Triumf din București este un monument proiectat de Petre Antonescu. A fost construit în perioada 1921-1922, renovat în perioada 1935-1936, și din nou renovat începând din 2014.El comemorează participarea României în Primul Război Mondial.

Muzeul Național al Satului a fost inaugurat la 10 mai 1936, în prezența regelui Carol al II-lea al României, iar pentru public, pe 17 mai 1936, fiind în prezent una dintre cele mai mari atracții turistice ale Bucureștiului. Motivația amenajării muzeului a fost importanța satului în cultura României, o țară în care, chiar și la începutul secolului al XX-lea, mult după Revoluția Industrială, cea mai mare parte a populației trăia la țară. De-a lungul istoriei, muzeul a fost deteriorat, în anii celui de al Doilea Război Mondial de prezența unor refugiați din Basarabia, apoi în 1997 și 2002 de două incendii, dar a continuat să-și extindă exponatele, cea mai recentă aripă a muzeului fiind deschisă în 2016.
Seara cazare și timp liber

 

Ziua 3. București – Chișinău (cca. 470 km)
Eliberăm dimineața camerele. 


Vizităm: Therme București.
Therme București este cel mai mare centru de wellness și relaxare din Europa. Temperatura apei este întotdeauna de 33 de grade Celsius, iar temperatura aerului este de 29-30 de grade Celsius. Apa termală extrasă de la peste 3.100 metri adâncime, este adusă la suprafață pentru a alimenta 8 piscine și 16 tobogane. Termalele sunt împărțite în trei zone - în funcție de ceea ce doriți să faceți, puteți cumpăra un bilet pentru una, două sau toate trei. Zonele sunt în ordine crescătoare: cea mai joasă este Galaxy (un parc de distracții cu tobogane), apoi The Palm (o zonă de relaxare cu o piscină imensă) și Elysium (o zonă premium cu saune, piscină cu zinc, masaje și restaurant).
Cei care nu doresc la Therme vor avea timp liber la Băneasa Shopping City Mall.
Orele 16:00 – 17:00 – pornirea spre casă

 

Ziua 4.
Sosirea acasă între orele 01:00-06:00  în funcție de condițiile meteo, trafic și formalităților vamale.

Servicii adiționale

 • Camera Single (30.0 €)
 • Ghid în limbi străine (200.0 €)
 • Loc adițional în transport (40.0 €)
 • Primele rânduri în autocar (10.0 €)
 • Pentru seniori, vârsta >66 ani, se achită taxă suplimentară pentru asigurarea medicală (5.0 €)

Prețuri adiționale (la dorință)

Acces la Therme București. Pentru acces Tarife și rezervări accesați https://therme.ro/tarife.

Muzeul Satului

 • Adulţi – 30 RON
 • Pensionari (Cu documente care să probeze încadrarea în această categorie) – 15 RON
 • Elevi, studenţi (Cu documente vizate pe anul în curs, care să probeze încadrarea în această categorie) – 8 RON

*Prețurile sunt luate din internet și Panda Tur nu poartă răspundere pentru corectitudinea lor sau eventualele schimbări

Prețuri actuale:

https://muzeul-satului.ro/acces-muzeu/bilete/

Căutați tururi la Hotelul:

Țara
Pachet
Locul plecării
Tipul programei
de la
pînă la
alegere excursie
Adulți
Copii
Tur
Trimite pe Email: