Отправления

Tabără la Munte 7 zile cu Iuliana Beregoi


Activități incluse în preț: 

     

 7 zile cu Iuliana Beregoi

În fiecare seară vom avea Petreceri tematice si concursuri cu Iuliana Beregoi și Prietenii ei (welcome party, karaoke party, dance party, cinema & popcorn party ...)

 Atelier dezvoltare personală în muzică cu Iuliana Beregoi

Atelier de dezvoltare personală în muzică cu Iuliana Beregoi și managerii Alina Todasca și Cătălin Dascălu

 Atelier Viața pe TikTok cu Cesar Alexa

Atelier condus de Cesar Alexa și Ana Beregoi

 

 Atelier Public Speaking cu Ion Curmei

Atelier condus de Directorul General Panda Tur: Ion CURMEI

 

 Drumetii și excursii în aer liber

Excursii și drumeții organizate cu toate echipele împreună

 

 Activități recreative (Discoteci, concursuri, evenimente)

În fiecare seară vom avea Petreceri tematice si concursuri cu Iuliana Beregoi și Prietenii ei (welcome party, karaoke party, dance party, cinema & popcorn party ...)

 

 Tiroliană și panoul de escaladă

Vom escalada un panou imens și ne vom da pe ce mai tare tiroliană 

 

 Tir cu arcul, praștia, tir cu pușca și tir cu pistolul

Ne vom concura în țintirea cu arcul, pușca și pistolul

 

 Petreceri tematice cu Iuliana Beregoi și Prietenii ei (karaoke party, dance party, retro Party, white Party, cinema & popcorn party etc)

Distracție garantată în fiecare seară

 

 Jocuri muzicale, Foc de tabără, Picnic....

Amintirile vor rămâne cu noi încă mult mult timp

 

Programul Taberei 7 zile cu Iuliana Beregoi


Ziua 1 - 18.06

Bine ați venit în tabăra visurilor

Aventura începe odată cu sosirea la hotelul care, timp de o săptămână se va transforma în noua noastră casă. Intrăm în spiritul taberei imediat după ce vom cunoaște echipa de ghizi, profesori și antrenori ce vor prezenta programul taberei și vor forma echipele. Echipă de cavaleri va primi bandane de culori diferite, fiecare având astfel identitatea sa. Fiecare trebuie să își aleagă un căpitan – coordonator al echipei pe toată perioada taberei, să aleagă un nume reprezentativ și să confecționeze un steag/ blazon, cât mai spectaculos, ce îi va reprezenta pe toată perioada aventurilor.

Seara, WELCOME PARTY cu IULIANA BEREGOI și Prietenii ei, unde va fi prezentat programul, IMNULUI ȘI DANSUL taberei și, desigur, echipele își vor prezenta steagurile. 

 

Ziua 2 - 19.06

Lupta pentru Cupa Cavalerii Iulianei Beregoi

Astăzi Iuliana va număra primele puncte acumulate de echipe!
După micul dejun, începe adevărata aventură. Jocurile cavalerilor menite să dezvolte spiritul de echipă vor aduce primele puncte câștigate și vor crea primele legături de prietenie. În a doua parte a zilei, vom porni la vânătoarea de puncte, unde vom învăța să devenim buni țintași la tir cu arcul, praștia, tir cu pușca și tir cu pistolul. Vânătoarea se va încheia cu un campionat de Pac-Pac.

Seara, va avea loc discoteca cavalerilor , retro Party, cu IULIANA BEREGOI, cu voie bună muzică și lumini. 

 

Ziua 3 - 20.06

Vampiri, Stafii și IULIANA BEREGOI 

Pentru a ne încărca bateriile, începem ziua cu înviorarea specifică taberei și pornim în drumeție să cucerim Castelul Bran. Aici vom descoperii misterele fastuosului Castel și istoria acestuia. Tot aici ne putem distra copios aventurându-ne la Castelul Groazei (opțional).

După prânz, ne vom relaxa la piscina exterioară sau interioară a hotelului (în funcție de vreme), cu plute, mingi, colace, astfel jocurile specifice organizate în piscină la fel, vor aduce puncte în pușculița echipelor.

Seara, 
Vampiri, Stafii și IULIANA BEREGOI la “SPOOKY PARTY” ne așteaptă o petrecere tematică unde ne vom costuma cu toții. Prezentatori: IULIANA BEREGOI, ANA BEREGOI și CEZAR 

*Taxa de intrare în Castelul Bran nu este inclusă.

 
 

Ziua 4 - 21.06

3 Ateliere de milioane

• Atelier dezvoltare personală în muzică cu Iuliana Beregoi și managerii Alina Todasca si Catalin Dascalu

• Atelier de Tik Tok cu Ana Beregoi si Cezar Alexa

• Atelier Public Speaking cu Ion Curmei

Seara, IULIANA BEREGOI Karaoke Party, fiecare echipă alege câte unul sau doi reprezentanți și vor cânta piesele Iulianei, iar echipa va pregăti un dans, show pentru a completa prestația artistului. Iuliana Beregoi Va alege echipa câștigător din această seară și va cânta cu ei împreună această piesă ! 

 
 

Ziua 5 - 22.06

Aventura continuă!

După înviorare și un mic dejun sănătos, ne vom bucura alături de celelalte echipe la competiția organizată în incinta hotelului numită “Turnirul cavalerilor Iulianei”.

În partea a doua a zilei ne vom pune la încercare curajul și vitejia, aventurându-ne pe tiroliană și panoul de escaladă, slake-line.

Seara, WHITE PARTY CU IULIANA BEREGOI, unde vom aduce la perfecțiune dansul taberei și vom savura din plin din talentul IULIANEI BEREGOI ȘI PRIETENILOR EI

 

Ziua 6 - 23.06

Ziua misterelor!

După înviorarea sub imnul Taberei, prilej cu care ne vom încărca bateriile pentru a participa cât mai activ la toate surprizele pregătite, vom participa la cel mai spectaculos treasure hunt realizat vreodată în tabără și ne vom întrece în cele mai frumoase jocuri de competiție desfășurate în Castelul Vampirilor gonflabil dar și în zorb-uri.

După o masă copioasă de prânz continuăm aventura și descoperim camerele vampirilor într-o veritabilă “evadare din temniță” care își propune să ne testeze îndemânarea dar și istețimea prin rezolvarea probelor pe baza indiciilor primite.

Ultima seara din tabara, o vom petrece în jurul unui foc de tabără, cu cântece la chitara, voie bună și vom colecta toate amintirile, poze, urări, autografe de la IULIANA BEREGOI 

 

Ziua 7 24.06

Rămas bun, tabără dragă!

Ultima zi a sosit, ziua festivității de premiere, filmăm clipul cu dansul și imnul taberei! Vom pune în bagaj, toate amintirile plăcute, prieteniile formate și toate informațiile acumulate în aceste zile.

La revedere, tabără dragă!


 

    

Servicii incluse în preț: 

 

 7 zile (6 nopţi) cazare Hotel 4* (camere 2, 3, 4 locuri fără paturi supraetajate, cu baie proprie);
 Alimentare de 3 ori pe zi;
 Asistenţă medicală autorizată;
 Ghidaj autorizat și animație;
 Câte o persoană responsabilă ADULTĂ la fiecare 10-12 copii;
 Poze in format electronic;
 Asistenţă medicală autorizată;
 Diplome, medalii și premii surpriză pentru toți copiii; 

Дополнительные услуги

  • Supliment cazare adult virsta 18 - 99 ani (70.0 €)

Поиск туров в отеле:

Страна
Пакет
Место отправки
Тип программы
от
до
alegere excursie
Взрослые
Дети
Тур
Отправить на Email: