Business Travel

Călătoriile de afaceri continuă să joace un rol semnificativ în construirea de relații și în dezvoltarea afacerilor din toate domeniile.

Pur si simplu nu există un substitut pentru o mână strânsă ferm sau o privire încurăjătoare schimbată cu partenerul de afaceri.

Fără îndoială că este adeseori necesar ca partenerii de afaceri să se deplaseze în diverse locații pentru a obține rezultatele dorite.

Prin urmare, este necesar ca toate deplasările în scop de afaceri să fie atent monitorizate și optimizate la maximum, iar reducerea costurilor de deplasare reprezintă doar o parte a acestei acțiuni de optimizare.

 

Contact

 

E-mail: [email protected]

Telefon: +373 22 78 19 19

 

Administrarea eficientă a deplasărilor în interes de serviciu

 

Expertiza departamentului BUSINESS al PandaTur se bazează pe o experiență acumulată de peste 12 ani pe piața Moldovei și pe rețeaua de furnizori dezvoltată în toate colțurile lumii.

Întelegem importanța organizării eficiente a timpului, bugetului și respectarea politicii de călătorie a fiecărei companii, precum și întocmirea și prezentarea de rapoarte detaliate pentru serviciile prestate.

Oferim clienților noștri servicii complete cu accent pe confort în toate etapele călătoriei: planificare, rezervare, emiterea documentelor de călătorie către orice destinație internă sau externă.

 

Evenimente

 

Știm că fiecare eveniment este important, indiferent de dimensiunea și complexitatea acestuia. Abordăm cu seriozitate evenimentele dvs. fie că sunt pentru 10 persoane sau 1000, fie că sunt evenimente interne, pentru angajați sau pentru clienți. Ne dorim să vă simplificăm munca preluând responsabilitățile organizarii evenimentului de la consultantă, concept, planificare, implementare, asistență, reconciliere și până la evaluarea post-eveniment.

Echipa de evenimente PandaTur este experimentată, creativă, inovativă și entuziastă. Vă va fi alături pentru a organiza evenimente complexe și memorabile, salvându-vă timp, respectând bugetul și regulile companiei și punând accent pe calitatea serviciilor și gradul de satisfacție al participanților. Noi facem ca totul să fie simplu. Avem viziune de ansamblu, suntem flexibili și știm să coordonăm un numar mare de furnizori, bazându-ne pe parteneri serioși în toata lumea. Găsim soluții la orice tip de problemă apărută în orice etapă a evenimentului și ne asigurăm că acesta iși atinge scopul.

 

Servicii conexe

 

Recompensare - vouchere cadou 
pentru premierea angajaților de TOP

 

Puteți stimula atingerea targeturilor angajaților prin acordarea de bonusuri în vouchere de călătorie valorice sau fixe (destinații prestabilite). Prin lansarea unor astfel de concursuri interne, angajații vor fi mereu motivați să obțină rezultatele dorite de către companie.

 

Beneficii angajați

 

Majoritatea angajaților muncesc un an pentru a se bucura de vacanța mult visată. Angajații sunt capitalul cel mai valoros al unei companii. Toate studiile arată că dacă ei sunt fericiți, sunt mult mai devotați locului de munca, mult mai motivați, orientați către performanță. În baza unui acord, angajații dvs. pot beneficia de reduceri la toate pachetele de vacanță PandaTur.

 

Avantajele clienților noștri:

 

 • Un furnizor unic ce gestionează întreaga activitate de călătorie a companiei
 • Servicii personalizate și complete, adaptate nevoilor companiei
 • Tarife negociate
 • Acces la rețeaua noastră globală de parteneri
 • Optimizarea costurilor de călătorie
 • Siguranța călătoriei prin servicii verificate
 • Condiții de plată avantajoase
 • Consultanta de calatorie
 • Asistența specializată pe durata calatoriei în caz de anulare zbor, modificări în program sau orice intervine în timpul deplasărilor
 • Organizarea evenimentelor dumneavoastră de la planificare până la evaluarea post-eveniment
 • Respectarea SLA-urilor companiei
 • Raportare detaliată și eficientă
 • Ajutor specializat în realizarea politicilor de călătorie
Tur
Trimite pe Email: