Ungaria

țara luminilor

Cine dorește să afle primul despre 🔥Ofertele Fierbinți🔥 gen 🤩7 zile în Turcia cu 169€ sau 😍Egipt cu reducere 40%-50%!!!
Ele apar în primul rând în Grupurile noastre din Viber și Telegram, apasă pe butoane și abonează-te

💙 Telegram: https://t.me/PandaTur1
💜 Viber: https://bit.ly/PandaTurMoldovaViber

Excursii cu Autocarul🔥

Din 13.04.2024
Ungaria, Austria, Slovacia,...
  • 5 Nopți
  • Plecare din Chișinău
  • Mic dejun
  • Autocar
👉 vezi detaliile ofertei

Cautare Tururi

Plecare din
Țara
Tipul turului
Data
Nopți
Adulți
Copii
 

Ungaria este locul încărcat de istorie și cultură variată. Vecinii noștri sunt renumiți pentru preparatele lor tradiționale, așadar Ungaria este vizitată de foarte mulți turiști.
Orașele pitorești din Ungaria și-au păstrat atracțiile istorice vechi clasice. Multe dintre ele prezintă în mod clar influențe designerilor italieni ai Renașterii.

 

Faceți cunoștință cu Ungaria

 

Clima

 

Clima Ungariei este continentala, cu veri calduroase. Aversele sunt frecvente vara,dar in a doua jumatate a anotimpului adesea pamanturile sunt afectate de seceta. La Budapesta temperatura medie a lunii iulie este de 22° C , cea a lunii ianuarie este de -1° C, cantitatea de precipitatii anuale este de cca. 600 mm. Frigul iernii este rareori intrerupt de mase de aer mai calde, si se intampla ca zapada cazuta sa se mentina fara sa se topeasca 30-40 zile.

 

Turismul

 

Turismul în Ungaria se concentrează asupra peisajelor naturale și a moștenirii sale istoriei bogate. Traversată de apele Dunării, Ungaria dispune de un peisaj variat, incluzând munți de altitudine medie, regiuni clasice precum Lacul Balaton, regiunea viticolă Tokaj și Rezervația Națională Hortobágy, care este una din cele bine păstrate câmpii din Europa. Un rol deosebit în turismul din Ungaria îl reprezintă forma turismului rural, prin care se pun în valoare tradiții multiseculare ale unor regiuni rurale bine conservate.

 

Cultura

 

Cultura si arhitectura maghiara prezinta influente de baroc, gotic si art nouveau. Tara are unele din cele mai frumoase traditii populare din Europa, producand broderii, ceramica, obiecte sculptate din lemn sau os si picturi. Contributiile muzicale sunt la fel de importante, de la rapsodiile lui Franz Liszt si operele lui Ferenc Erkel pana la muzica populara si tiganeasca. Literatura a fost modelata de evenimentele monumentale din istoria natiunii, care au dat nastere la ode si poeme de independenta.

ÎNSCRIETE LA NOUTĂȚILE NOASTRE

Tur
Trimite pe Email: