e-Viză India

Costul vizei de turist:

 • Viză de turist pentru 30 de zile - pentru intrare dublă* - 159€
 • Viză de turist pentru 1 an - pentru intrare multiplă** - 199€
 • Viză de turist pentru 5 ani - pentru intrare multiplă** - 299€

  

*Pentru viza electronică de turist (30 de zile), valabilitatea va fi de 30 de zile de la data primei sosiri în India. Intrarea dublă va fi permisă pe durata valabilității vizei electronice, înregistrată în pașaportul dumnefavoastră. Prima sosire trebuie să aibă loc între data emiterii vizei și data expirării acesteia.

 ** Pentru viza electronică de turist (1 an / 5 ani), valabilitatea va fi de 365 de zile / 5 ani de la data emiterii vizei cu intrare multiplă, iar șederea maximă în India în decursul unui an calendaristic nu trebuie să depășească 180 de zile.

  

Documentele necesare pentru depunerea cererii de viză de turist în India:

1. Copia scanată a paginii biografice a pașaportului actual, care conține fotografia dumneavoastră și datele personale, cum ar fi numele, data nașterii, naționalitatea, data de expirare, etc. Valabilitatea pașaportului trebuie să fie de cel puțin 6 luni de la data începerii călătoriei în India. Formatul fișierului: PDF. Dimensiuni: minim 10 KB, maxim 300 KB.

2. O fotografie electronică recentă, pe fundal alb. Înălțimea și lățimea fotografiei trebuie să fie egale. Pe fotografia dumneavoastră trebuie să se vadă fața, în întregime, în profil frontal, cu ochii deschiși și fără ochelari. Centrați capul în cadru și prezentați întreaga cap de la vârful părului până la baza bărbiei. Nu trebuie să existe umbre pe față sau pe fundal. Fotografia trebuie să nu aibă margini. Formatul fișierului: JPEG. Dimensiuni: minim 10 KB, maxim 1 MB. Dimensiunile minime sunt de 350 de pixeli (lățime) x 350 de pixeli (înălțime).

3. Formularul completat

 

Informatia importanta:

 • Clienții trebuie să dețină un bilet de întoarcere.
 • Intrarea copiilor înscrise în pașapoartele părinților nu este permisă. Este necesar un pașaport separat.
 • Cererea de viză trebuie depusă cu cel puțin 5 zile lucrătoare înainte de data estimată a călătoriei, în caz contrar cererea nu va fi procesată. Timpul de procesare și eliberare a vizei este de 3-5 zile lucrătoare (unele vize pot fi eliberate mai târziu, în funcție de serviciul de imigrare).
 • Taxa pentru viza electronică nu este rambursabilă după depunerea cererii, chiar dacă Serviciul de Imigrare al Indiei refuză eliberarea vizei din diverse motive.
 • Viza electronică nu poate fi prelungită, convertită și nu este valabilă pentru vizitarea teritoriilor și locurilor restricționate.
 • Datele biometrice ale solicitantului vor fi înregistrate obligatoriu la sosirea în India.
 • Viza de turist permite vizitarea Indiei doar în scop turistic.
 • Este necesar să imprimați viza electronică și să o aveți asupra dumneavoastră pe toată durata călătoriei în India.

 

Intrarea în India este permisă doar prin aeroporturile/porturile maritime desemnate, enumerate mai jos:

 • Aeroporturi: Ahmedabad, Amritsar, Bagdogra, Bengaluru, Bhubaneshwar, Calicut, Chennai, Chandigarh, Cochin, Coimbatore, Delhi, Gaya, Goa, Guwahati, Hyderabad, Jaipur, Kannur, Kolkata, Lucknow, Madurai, Mangalore, Mumbai, Nagpur, Port Blair, Pune, Tiruchirapalli, Trivandrum, Varanasi și Visakhapatnam.
 • Porturi Maritime: Cochin, Goa, Mangalore, Chennai și Mumbai.
Tur
Trimite pe Email: