De Halloween e musai să plecați în Bran la castelul Dracula

Halloweenul – sărbătoarea fantomelor – o puteți petrece în orașele unde spaima este că la ea acasă sau în locurile unde atmosfera nu lasă loc de plictiseală. Pentru ziua de 31 octombrie, agențiile vin cu oferte turistice, în timp ce localurile de acasă organizează petreceri înspăimântătoare.

De Halloween, e musai să plecați în Bran, la castelul Dracula. Pentru un sejur de trei zile, cu transportul inclus, achitați 79 de euro.

Ion CURMEI, DIRECTOR AGENȚIE DE TURISM “Cireașa de pe tort e castelul Dracula, unde îl vizităm noaptea, petrecem toată seara alături de contele Dracula.”

 

Distracția e garantată, iar de Halloween veți petrece printre alte sute de turiști. Puteți opta și pentru capitalele europene, cum ar fi Budapesta sau Viena, acolo unde Halloweenul se sărbătorește ca la carte.

 

Ion CURMEI, DIRECTOR AGENȚIE DE TURISM “Le poți vizita la 160 de euro. Prețul include cazarea 2 nopți, transport tur retur, cazarea e la 3 stele cu mic dejun, include și ghidul plus vizitarea tuturor obiectivelor.”

 

Dacă nu aveți bani puși deoparte pentru asemenea cheltuieli, vă puteți distra și acasă. Mai multe localuri pun la cale petreceri în stil american, la care trebuie să mergeți, evident, mascați. Închirierea costumelor v-ar costa pana la 800 de lei.

 

Vera CIOBANU, ADMINISTRATOR MAGAZIN ” Avem model de vrăjitoare, așa model mai înfricoșătoare, are accesorii masca, călugărul pentru domni și deja mușchetarul dintre cei trei.”

 

Halloweenul se marchează în noaptea spre 31 octombrie. Cei mai tari de inimă, pot participa și la o cursă nocturnă pe o distanța de 4 km, care va avea loc la Grădina Botanică, însă mai devreme… pe 29 octombrie. Halloween-ul este una dintre cele mai vechi sărbători din lume. Bineînțeles, cei mai mulți sunt americanii și canadienii. Cu ocazia acestei sărbători copiii se maschează în vrăjitori, mumii sau alte personaje și colindă pe la case întrebând „Trick or Treat?”, adică Păcăleală sau dulciuri?.  În Moldova, sărbătoarea se marchează de puțin timp.

http://protv.md/stiri/divertisment/de-halloween-e-musai-sa-plecati-in-bran-la-castelul-dracula-cu–1650471.html

 

GDPR