La Plaja în Molovata

0
NEW
249.00 Lei
NEW
249.00 Lei
Salvează în Lista de Dorințe

Adding item to wishlist requires an account

12242


  • Achitarea se face în LEI conform cursului de vânzare Victoriabank +1.75% de la ziua achitării

1 Zi
Disponibilitate : Vezi lista mai jos
Chișinău
Molovata
Vârsta min : 0+
Maximum pers : 87
Galerie
Preț
Preț fără transport – 99 lei/pers.
Preț cu transport – 249 lei/pers.
Detaliile Turului

Petrece o zi minunată la plaja din Molovata, locul cu cea mai mare lățime și cu cea mai frumoasă priveliște a Nistrului.

Plaja este amenajată, se află pe teritoriul unei renumite pensiuni din regiune. Aveți posibilitate să închiriați foișor cu grătar împreună cu prietenii.

Cei mai îndrăzneți și dornici de adrenalină și de poze superbe se pot plimba cu yahtul pe Nistru timp de 40-60 minute la doar 250 lei / persoană.

Petrece o zi superbă la plajă cu noi!

Locul Pornirii & Întoarcerii

Bănulescu-Bodoni 61 (ASEM Blocul Central)  (Google Map)

Ora Pornirii

08:30

Ora Întoarcerii

20:00

Distanța

151 km

Prețul Include

  • Transport tur-retur
  • Timp liber la plajă la Molovata
  • Bonus: Vizitarea Centralei hidroelectrice de la Dubăsari

Servicii Adiționale

Plecări

  • 23.08.2020
Descriere

Molovata Nouă este un sat-reședință de comună în Raionul Dubăsari, Republica Moldova. Molovata Nouă se află pe malul stâng al fluviului Nistru. Alături de satul Roghi formează comuna Molovata Nouă.

Satul Molovata Nouă a fost atestat în anul 1761. Legenda satului spune că o dată foarte demult pe cînd râul Nistru era cât un pârău, doi pescari pescuiau unul pe o parte a Nistrului și altul pe cealaltă parte. Atunci, cînd cel din dreapta Nistrului a întrebat cum merge pescuitul, cel din stînga rîului a răspuns în rusește “molovata”.De atunci și a fost numită localitatea „Molovata”, iar locuitorii numiți molovițeni.

Centrala hidroelectrică de la Dubăsari este o hidrocentrală situată în cursul mijlociu al fluviului Nistru, lângă orașul Dubăsari. Aceasta a fost construită între anii 1951 – 1954, și are o capacitate instalată a centralei este de 48 MW. Barajul de la Dubăsari a creat lacul de acumulare omonim, cu o lungime de 128 km lungime și o lățime medie de 528 metri. Suprafață de apă este egală cu 67,5 km²

Program

Pornire 08:30

09:30 Ajungem la Molovata, un sat excepțional care se afla exact în locul unde Nistru face o curbă spectaculoasă, formând astfel locul unde Nistrul este de cea mai mare lățime.

Timp liber pentru plajă și plimbare cu iahtul

18:00 Ne pornim spre casă și în drum vizităm Hidrocentrala de pe Nistru

Harta

1 turiști navighează acest tur chiar acum!

GDPR