Oferte tentante! Unde ai putea să mergi în pelerinaj înainte de sărbătorile de Paști

În ajunul sărbătorilor de Paşte, mulţi dintre creştini merg în pelerinaje, în căutarea armoniei sufleteşti. Agenţiile de turism din Capitală se întrec în oferte în această perioadă. Astfel, cei care vor să fie mai aproape de Dumnezeu îşi pot petrece sărbătorile vizitând mănăstiri sau locuri sfinte atât din ţară, cât şi din străinătate.

„În perioada Paştelui avem excursii la nouă mănăstiri. Preţul este de 200 de lei. Următorul tip de pelerinaj un pic mai scump deja peste hotare este în România. Preţul este de 49 de euro pentru două nopţi de cazare, transport tur-retur, asigurare medicală”, a spus directorul unei agenții de turism, Ion Curmei.

Agenţiile de turism vin şi cu oferte de pelerinaj chiar şi în Israel. Credincioşii vor putea vizita Ierusalimul şi alte trei oraşe. Circuitul include şapte nopţi de cazare, iar preţurile ajung până la 600 de euro de persoană.

Postul cel mare a început în data de 14 martie şi se va încheia în 1 mai, când creştinii ortodocşi vor sărbători „Învierea Domnului”.

https://www.publika.md/oferte-tentante-unde-ai-putea-sa-mergi-in-pelerinaj-inainte-de-sarbatorile-de-pasti_2566601.html#ixzz5QOua0tPm

 

GDPR